Bontott ajtó tokkal

Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Kömmerling erkélyajtó Futur 70es rendszerű évet használt 98x20stílus váltás miatt tokkal együtt eladó. Győr-Moson-Sopron, Rábaszentandrás.


Vaskeretes ablakok thermo üveggel, tok nélkül eladók, 1. Bontott erkélyajtó elado, 1. Használt- bontott nyílászárók!

Fa, műanyag, alumínium. Gealan”, hőszigetelt üveggel, ponton záródó , mm-es, kamrás, tiffany üveges díszpanellal, jobbos kivitel, 1db. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető Osztrák, Német és Magyar nyílászárók egyaránt.


Egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Craft Master típus 75x210-es teli. Régió: Gyõr-Moson-Sopron.


Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez.

Ingyenes hirdetés feladás. Apróhirdetési weboldal. Műanyag ajtók , ablakok Kaposvár . Az ajtó borovi fenyőbő.


Meghíusult építkezésből eladó minőségi új beépítetlen teraszajtó : Kömmerling 70mm (légkamrás) profil rétegű üvegge. Aktuális készletről kérjen információt! Amennyiben tokkal együtt vásárolja az ajtót , ablakot a tok felülete is az árba számít!


Biztonsági ajtó A többpontos zárral ellátott acél biztonsági ajtó , az ajtólapot és a tokot tekintve 60x60-as zártszelvényből készül. Maradéktalanul megfelel minden biztonságtechnikai előírásnak és szabványnak. Kínál Opel Calibra Vectra Astra X20Xev gyújtó trafó: Gyári bontott alkatrész. Szokásos repedéssel a rögzítésnél.


Működését nem befolyásolja. Ezek a termékek gyártásunk során itt maradt ill. Ennek okán különböző profiltípusokról van szó, válogatásnál kérem ennek figyelembevételét.


Az árukból további kedvezmény nincs. A termékeket személyesen megtekinthetik telephelyünkön! Ez a bizonyos kiscsonk szinte minden esetben megakadályozza azt, hogy az ajtó átfogó tokja ráfogjon, . Ezzel szemben a műanyag ablakok és ajtók ár-érték arányuk miatt sokkal szélesebb közönség réteg számára elérhetőek.

Bejárati üveges ajtó tokkal együtt, 1. Ha azt tapasztaljuk, hogy ablakaink tokja és a téglafal között beszűrődik a fény, ha a függönyeink vitorlaként kifeszülnek egy kis szél idején, ha macskánk nem az ablakpárkányon lustálkodik a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések