Bohács barkács árlista

Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai. Olcsó árak, folyamatos akciók, telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Asztalos minőségű fűrészáruk kedvező áron, folyamatos akciók, széles választék.


Barkács áruházunk fő célja, hogy asztalos és lakossági vevőinket A-Z-ig ki tudjuk szolgálni. Natúr faforgácslapok, laminált faforgácslapok, bútorlapok, színfurnérozott faforgácslapok.

Exkluzív falburkolatok. Ha valami egyedi falburkolatot szeretne házára, akkor ezeket feltétlenül nézze meg! Kültérre és beltérre egyaránt.


Svédpadló: felsőkategóriás padlóburkolat. Elegáns megjelenésű (modern stílusú lakásokba is!), a fa természetes szépségével és a faparketták megszokott előnyeivel! Vágás - élzárás megrendelő: Válasszon a fenti színek közül, töltse le a Vágás - élzárás megrendelő lapot és mentse el! Mi visszaigazoljuk Önnek e-mailen vagy telefonon a vállalási időt.


PERFETTI PERFORÁLT LEMEZEK.

Válasza ki az általunk forgalmazott teraszburkolók közűl az Önnek legmegfelelőbbet! Folyamatos teraszburkolat akciók. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Egy jó megoldás, ha hosszú távra szeretne faanyagot kültérre!


Osztrák importból származó, magas minőségű telített faanygokkal várjuk Önt. Olcsó hajópadló árak, folyamatos akciók, széles választék. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak.


Fűtsön olcsóbban és környezetét kímélve! BIO fabrikett versenyképes áron. Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást. A natúr faforgácslap gyártása több évtizedes múltra tekint vissza.


Széles választékkal várjuk Önt! Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). A faforgácslap, faalapú, háromrétegű, un.


Azal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a . Olcsó lambéria árak, folyamatos akciók, széles választék.

Cég rövid neve: BOHÁCS Barkács Bt. Bank: Kereskedelmi és Hitelbank Nyrt. Bohács Barkács Bt Ér Balatoni út 79. TERMÉKISMERTETŐ FÓLIÁS MDF BÚTORAJTÓKHOZ, PÁRKÁNY - ÉS FÉNYLÉCEKHEZ Minőség: I.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések