Bitumenes hullámlemez ár

Jelenleg nem rendelhető. Termék elérhetősége: Készletről rövid határidőn belül elérhető. A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is.


Számos szubjektív tényező befolyásolhatja választásunkat, de mindenképpen figyelembe veendő az épület stílusa és a tető hajlásszöge. Az is fontos kérdés, hogy készül-e tetőtér beépítés a magastető alatt, vagy sem .

A több millió mlerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett. Guttanit bitumenes hullámlemezek barkács és ipari felhasználásra egyaránt, év garanciával. Poliészter Hullámlemez Hullámpala pala Előtető Kerítés sárga Műanyag, 1. Bitumen hullámlemez új. Magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból és hőre keményedő műgyantából készült bitumenes hullámlemez. Sokoldalúan felhasználható, tartós , rendkívül könnyű, rugalmas tetőfedő- és falburkoló anyag.


Az Onduline bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. A fent megadott akciós ár tábla, antracit színű lemezre vonatkozik!

Színválaszték: antracit, szürkészöl téglabarna, vörös . Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. A gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte. Gazdaságos és gyors fedése melléképületeknek, raktáraknak. A rendszerhez tartozó kiegészítőkkel a munka gyors és egyszerű, hosszú távon biztosítják a fedés megfelelőségét.


Eladó új, nem használt Onduline classic bitumenes hullámlemez , vörös szinben. LINE hullámlemez fedések önszigetelő fejjel ellátott rögzítőeleme. Színe megegyezik az alaplemezek és a. Aquawell Line bitumenes hullámlemez x 2m. A gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Rendkívül időtálló (év garancia) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék.


Alkalmas kerti építmények, fatárolók, nyaralók, ipari épületek fedésére. Gutta gerincelem zöl Kérjen ajánlatot! Több szempont is meghatározza azt, hogy melyikre van szükség a tartós, minőségi tető kialakításához. Ilyen alapvető szempontok közé tartozik például a tetőszerkezet . Felhasználhatók nyaralók, melléképületek, kerti pavilonok, mezőgazdasági és ipari csarnoképületek tetőfedésének vagy falburkolatának kialakításához, 7° és 90° hajlásszög között .

Egyszerű és hosszú életű megoldás gazdaságos tetőfedéshez, felújításhoz és falburkoláshoz négy természetes színben: vörös, barna, zöl fekete. A bitumenes hullámlemezek (AQUAWELL LINE) bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegű, festett felületű tetőfedő lemezek. Raklapos mennyiségre vonatkozó ár ! A mennyiségek és az árak m2-re értendőek! A készleten lévő összes mennyiség rendelése esetén a legjobb ár az érvényes!


A megrendelésen szereplő ár csak a . A BITU-LINE bitumenes hullámlemez termékek bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegű, festett felületű tetőfedő lemezek, tűzvédelmi követelménnyel nem illetett építőipari célú felhasználási területre, elsősorban egyszintes melléképületek, nyaralók, kerti pavilonok, . Tetőfólia, bitumen zsindely, bitumenes hullámlemez , hullámpala.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések