Ablak szany

Forgalmazunk: használt. Alumínium nyílászárókat! Aktuális készletünkről. Használt-bontott nyílászárók!


Fa, műanyag, alumínium ajtók, ablakok , erkélyajtók Németországból, illetve Ausztriából! Széles választék és minőség kedvező áron!

Szany Kossuth utca 178. Kérjük, válasszon az alábbi kategóriák közül: . Ajtók, ablakok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Nyílászáróink nagy része Német minőségű (Internorm, Rehau, Kömerling, Schüco), a három kamrástól . Minél szélesebb (mélyebb) az ablak keretének a profilja, és minél több kamrából épül fel az ablak , annál jobb az ablak hőszigetelési képessége. Az ablak kamrák számának növekedése azonban csak akkor jár együtt az ablak hőszigetelési képességének javulásával, ha az együtt jár az ablak profil mélységének . Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.

Köszöntjük Önt a Centrál Kereskedőház Kft. A Centrál Kereskedőház Kft. Gyõr-Moson-Sopron megye. Tevékenységek: Nyílászárók, ablak , ajtó, garázskapu, párkány, redőny, reluxa, használt ablak , bontott ablak , építőanyag, építkezésből megmaradt nyílászárók, beltéri . Bontott és építkezésből megmaradt műanyag ablakok 3-4-légkamrás profilokkal. Bejárati és beltéri ajtók és új műanyag nyílászárók forgalmazása.


Cégünk már több éve foglalkozik bontott, illetve építkezésből megmaradt ajtók, ablakok , erkélyajtók, garázskapuk, műanyag, fa, alumínium nyílászárók értékesítésével. Termékeink túlnyomóan Ausztriából illetve Németországból származnak, ebből adódóan nagyon jó minőségűek és állapotúak. Olcsó eladó új és használt szany ablak.


Akciós ablakok akár házhozszállítással is! Gealan), légkamrás, mm profillal, 1. Nagyon odafigyelünk arra, hogy csak kiváló minőségű bontott téglát adjunk el. A raklapra csak egész téglát rakunk fel. A tégla minőségére garanciát adunk.


Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések