Uv ragasztás

Vannak olyan ragasztási feladatok, amikor nagyon gyorsan kell, hogy megkössön a ragasztó. Ha ez a feltétel még kiegészül azzal, hogy valamilyen átlátszó tárgyat kell ragasztani , akkor használunk általában fényre térhálósodó ( kötő) úgynevezett UV ragasztókat. A fényre kötő kifejezés sok érdekes . Second Fix UVfényre kötő ragasztó.


Az másodperces fényre kötő ragasztó egy szupererős ragasztó hatéoknyságával ragaszt, viszont csak akkor köt meg, amikor mi szeretnénk.

A professzionális UV - ragasztás az üveg kihangsúlyozása és az időtlen elegancia, egyszerűség jellemzi. Egy innovatív technológia amely meghódította az egész világot. Mivel vonzerejét a késztermékek egyszerűsége, szépsége és nem utolsó sorban átláthatósága jellemzi, így nem csoda gyors . Az üveglépcsők rögzítése UV ragasztóval történik, ami teljesen látszatmentes, víztiszta.


Minőségi kapaszkodók gyári idomokkal szerelve hegesztés mentes csak össze kell rakni. Rendelés esetén a szállítás a cég ajándéka, tehát Önnek csak az anyagot és munkadíjat kell fizetni (felmérés, szállítási díj nincs) és az árakban is . Ft feletti vásárlásnál INGYENES).

A Visbella UV ragasztó importőre a Renuchem ec. UV Fényre kötő prémiumragasztó, az igazán erős tartásért. Végre itt a ragasztó , ami csak akkor köt meg amikor már készen vagyunk a ragasztás folyamatával.


Használata pofon egyszerű, és nagyon kényelmes. Bekenjük a ragasztani kívánt felületet, összeillesztjük őket majd rávilágítunk a ragasztó másik. A termékek alkalmasak automatikus adagolórendszerekkel történő olyan alkalmazásokhoz, ahol nagy szilárdságra és 1-os tömítésre van szükség, a ragasztási. A kiváló ragasztási tulajdonságaikon és az átlátszóságon kívül a fény hatására térhálósodó ragasztók egyedülálló alkalmazási előnyöket, adott külső hatásra meginduló, gyors kikeményedést és költségcsökkenést biztosítanak.


Amikor megfelelő hullámhosszú és intenzitású fény éri a ragasztót , nagyon gyorsan megköt, . Betört, bepókhálósodott a kijelződ? Magadnak szeretnéd kicserélni, precíz ragasztással ellátva? Többféle ragasztó és szervíz kellék kapható ugyanitt.


Aktuális Uv ragasztó ár ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Metszett üveg, fémek, ólomkristály és sokféle műanyag ragasztása.


Trófeák, díszek, ékszerek gyártása, üveg bútorok és tárolók összeszerelése.

Szege Magyar utca 207. Ennek a különleges ragasztási technikának köszönhetően lehetőségünk nyílik két üvegfelület egymáshoz rögzítésére, láthatatlan módon. UV fényre kötő ragasztók általános ragasztásra.


Kicsit körbenézve látom a Henkelnek elég sok ilyen terméke van. Code=huBU= industrialparen.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések