Téglakő

Hétfő - Péntek: 7:- 16:00. Szombat - Vasárnap: zárva. Kiskunlacháza telephely. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Termék megnevezése, Színek, Bruttó Listaár, Me.


Létrehoztunk egy anyagot, aminek a többi térkővel csak egy közös tulajdonsága van, az alapanyag, amelyből készült.

Sutba dobtuk a korábbi gyártástechnológiát, semmibe . Barabás téglakő : tartós és barátságos térkő és tégla egyben. Kérjen egy kedvező téglakő árat, és házhoz szállítjuk Önnek. Bestseller térkő Magyarországon rendkívül kedvező 2. A Téglakő térkő és kerítés falazóelem legfőbb varázsa a hagyományos anyagokat és építésmódot felidéző, régies, patinás megjelenés, a barátságos, égetett. A Téglakő új, magyar fejlesztésű és gyártású termék, amely külső megjelenésében a patinás, békebeli bontott téglát idézi, fizikai tulajdonságaiban azonban lényegesen jobb, megbízhatóbb minőséget garantál. Esztétikai értéke mellett rendkívül tartós, ellenálló és teherbíró, miközben az ára is sokkal kedvezőbb.


A barabás téglakő térkő nagyszerű megoldás térkövezéshez, kerítésépítéshez, burkoláshoz. Bontott tégla hatású térkő, viacolor.

Veszprém Beton nevű térkő és betonelem gyártó vállalatból jött létre. A Barabás Téglakő térkő története. Szemet gyönyörködtető a változatossága: minden egyes darabja egyedivé válik egy antikolási folyamat során. Sokan az árát tartják a legfontosabb szempontnak.


Tényleg nem elhanyagolható szempont, de amikor akár évtizedekre választunk térkövet, talán nem ez lesz a legfontosabb. Szerintünk, a térburkolat stílusa és felhasználási módja fontosabb. A térkő színe, formája, mérete, a lerakás módja nagyban emelheti a ház értékét, . Mindenkinek ismerősnek tűnik.


Gerecse cm-es szürke. Téglakő (Barabás) A kisméretű agyagtéglák alakja téglalapot formázott, és a mérete pedig úgy alakult, hogy a hosszúság a szélesség kétszerese volt. Kő”, mert betonból készül, a legfontosabb alapanyaga a folyami kavics, és a zúzott kő. FA-t tartalmazzák és m2-re értendőek! A Téglakő elem új, magyar fejlesztésű és gyártású termék, amely külső megjelenésében a patinás, „békebeli” bontott téglát idézi, fizikai tulajdonságaiban azonban lényegesen jobb, megbízhatóbb minőséget garantál.


Mi legyen azokkal bontott téglákkal, amik nagyon töröttek? Legyen belőle téglakő , a kissebbekből pedig téglakavics, vagy ahogy még nevezik, koptatott tégla. A TÉGLAKŐ térburkoló és falazó elem.


Barabás Téglakő , térkövek nagy választékban, többféle színben. Miért válassza a Barabás Téglakő elemet?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések