Kijelzővédő fólia méretre vágása

Az univerzális védőfólia (az univerzális méretű fólia ) méretre vágása : 1. Simítsa a segédfóliát , azaz a kék kockás fóliát (ez minden fajta védőfóliához alkalmazható), vagy a fekete osztású segédpapírt (ez csak az átlátszó alapfóliás változatokhoz alkalmazható) a képernyőhöz, és rajzolja, másolja át a képernyő méreteit, . Univerzális méretre vágható képernyővédő fólia mobiltelefonokhoz, 8-ig. Ugrás az értékelésekhez. Megosztás: Műanyag képernyővédő fólia.


Bármilyen telefonhoz használható.

Részletes leírás és jellemzés . Tökéletesen átlátszó kijelző fólia , megbízhatóan védi a képernyőt minden karcolódástól és szennyeződéstől. Optimális tapadás, eltávolításkor nem hagy foltot. Precíziós-fit vágás a megfelelő kijelző méret illeszkedés érdekében. Aktuális KÉPERNYŐVÉDŐ FÓLIA , MÉRETRE VÁGHATÓ ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Nézz körbe a weboldalamon további hasznos tippekért és praktikákért. Elvileg adtak hozzá egy kemény karton vagy műanyag lapot, ezt ráteszed a fölhelyezett fólia szélére és lassan elkezded tolni rajta, közben óvatosan húzod ki alóla a védő papírt.


Kijelzővédő és képernyővédő fólia.

Ha a fólia eredeti mérete nagyobb mint a kijelző akkor az első lépés a méretre vágás legyen. A válaszíró -ban hasznos . A méretre igazítás előtt semmiképpen sem szabad levenni a fólia egyik védőréteget se, csak közvetlenül a felhelyezés előtt, illetve után. Ha tehete valamilyen kemény felületen vágj (pl. üveg), mert így nyúlik legkevésbé a fólia éle vágás közben.


Javaslom a vágás előtt pici . A fóliák lézervágásának tipikus területei a címkék, vezérlőpanelek, membrán kapcsolók, technikai öntapadós fóliák, kijelzővédő fóliák , autóipari fóliák. Majd pár hét leforgása alatt fénye nemhogy megkopik, de alig-alig lehet kivenni, hogy vajon a kijelző vagy a fólia kopottabb. Miért bajlódnál a fólia méretre vágásával és a felhelyezéssel járó tortúrával, ha elérhető áron, hosszú távú, láthatatlan védelmet érhetsz el mely egyszerre több mobilra is elegendő . Napjainkban a legtöbb webáruházból már lehet olyan kiegészítőket rendelni, amelyek a mobiltelefonokhoz és a tabletekhez is egyszerűen alkalmazhatóak.


A kijelzővédő fólia ráillesztése a képernyőre nem jár semmilyen kellemetlenséggel, csak oda kell figyelni a légbuborékokra. A legtöbb mobiltelefont, főleg ha újonnan . Mobiltelefon és tablet kijelzővédő fóliák , tokok, kiegészítők, tartozékok nagy választéka szinte minden típushoz. Cellect univerzális, méretre vágható kijelzővédő fólia az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!


Ingyen házhozszállítás 10. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online vásárlás! Gyártó: CELLULARLINE, üvegfólia árak telefonra, kijelzővédő üvegfólia, kijelzővédő fólia ár, kijelzővédő fólia tabletre, kijelzővédő fólia házilag, edzett üveg fólia telefonra, kijelzővédő fólia méretre vágása , méretre .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések