Csempemintás vinyl falburkoló

Tartós, kemény felületet képez, páratlanul igényes megjelenéssel és egyszerű beépíthetőséggel. A csempemintás , vízálló panelrendszer könnyen szerelhető, olcsó alternatíva a kerámia csempéhez képest. Régi csempére és igen sokféle felületre felületre felrakható, elkerülve a bontással járó munkákat. Az ABT-TECH vízálló falburkolatok a hagyományos kerámiacsempe vagy márványcsempe érzetét keltik, jóval kevesebb beépítési idő és költség mellett. Padló-Fal Vissza; Összes Padló-Fal megtekintése Csempe.


Kivitelezése gyors és egyszerű. Laminált és vinyl padló Vissza; Összes Laminált és vinyl padló megtekintése . Igen tartós és szép megoldást nyújtva minden felületen. Alkalmazásával elkerülhető a fugában terjedő penész és a lepattogzó csempék . Csempemintás vinyl falburkoló : Öntapadós tapéta A lakás bármely részén, ahol nem szeretnénk hosszadalmasabb falburkolásba, csempézésbe kezdeni, azonban mégis lemosható, vízálló felületre van szükségünk, kitűnően használható az általunk forgalmazott Ceramics falburkoló.


Egyszerűen csak tapétaragasztó vagy . Ha valamiért nem szeretnél plafonig érő csempét (pl. szoba jellegű fürdőre vágysz vagy csak spórolni szeretnél), akkor tudj meg mindent a vinyl tapétákról. Szürke tölgy fózolt laminált padló (8mm) 390Ft 790Ft. Barna tölgy fózolt laminált padló (8mm) 3Ft 790Ft. Millennium tölgy laminált padló (7mm) 990Ft 590Ft. WPC Minimal falburkolat 1590Ft 1690Ft.


Napjaink forradalmian új melegpadló anyaga a klikkes vinyl burkolat. Fontos leszögeznünk, hogy a mai vinylek már 1-ban újra felhasználható anyagból készülnek, és többségük 25--ban újrahasznosított anyagot tartalmaznak, így nem károsítják környezetünket, valamint egyre kisebb mértékben terhelik azt. Minőségi öntapadós tapéta, öntapadós tapéták széles választékát kínáljuk 10- kedvezménnyel.


Márvány, kő és csempe mintás öntapadós tapétákIdeális fürdőszoba, konyha felújításához.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések