Tolltisztítás házilag

Elhasznált ágyneműjéből a tollat, pelyhet korszerű német technológiával kitisztítva és új pehelybiztos anginba. Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL!


Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat! Az én anyukám is készített nekem valamikor tollpárnát, a szétszedett dunyháiból. Színes anginból készített áruk. Aztán túl adtam rajta, . Tisztított áru fogy ár. Tolltisztítás , tolltisztító , Paplanszerviz, pehelypaplan, tollpaplan, paplankészítés, paplan, párna.


A használt, kellemetlenül rossz állapotban lévõ ágynemûk tollát és pelyhét csodálatosan frissé, tisztává varázsoljuk! A pelyhek hihetetlenül megújulnak és visszakapják régi tartásukat. A saját tiszta, fertõtlenített tollat és pelyhet finom anginba töltjük és a kívánt méretû paplant és párnát készítjük belõle. Nem tudom a tolltisztítást.


Paplan, párna készítés és webáruház, tolltisztítás , ágynemű, huzat, lepedő, kispárna, nagypárna, frottír ágyneműhuzat, ágytolltisztítás, tollpaplan, pehelypaplan, párna készítés, paplan készítés, pehelypárna. Sokat segít az ágyneműk . Régen szinte csak tollal töltött párnára hajtották az emberek álomra a fejüket, illetve tollal töltött takaróval takaróztak. Manapság szinte teljesen kiment a divatból az ágytoll használata, azonban szinte biztos, hogy mindenki nagyszüleinél még megtalálható a tollal töltött paplan.


PAPLANKÉSZÍTÉS – TOLLTISZTÍTÁS - TOLLPAPLAN - TOLLPAPLANTISZTÍTÁS- TOLLPAPLAN TISZTÍTÁS. A tollat speciálisan kell tisztítani, ehhez speciális gépek kellenek. Már elég kevés tolltisztító maradt, akik ezzel foglalkoznak, mert mindenki inkább a sokkal egészségesebb, korszerűbb allergiamentes ágyneműt vásárolja az utóbbi években.


Téli,átmeneti,nyári garniturák! Minőségi ágynemügarniturák ! Készités hozott tollból! Mindenkinek javaslom, hogy ne próbálja otthon házilag megoldani a szőnyege folttisztítását, mert sok esetben nagyobb kárt okoz a szőnyegében, hozza el inkább szakembereinkhez. A tisztításon kívül szőnyegrestaurálást, szőnyegjavítást, rojtozást, szegést is vállalunk.


A párnákat évente legalább háromszor alaposan ki kell tisztítani, de tavasszal mindenképp kötelező lenne. Ezenkívül pedig kéthetente húzzuk le róluk a huzatot, és tegyük ki a napra szellőzni őket pár órára. Miért fontos kitisztítani a párnát, és mégis hogyan kell?


Leginkább falusiak hoznak frissítésre paplant, párnát, természetesen készítünk újakat is. Kizárólag libatollal dolgoznunk, a kacsatollnak kellemetlen szaga van – tudtuk meg a szakembertől. A tolltisztítás szezonja augusztusban kezdődik és általában karácsonyig tart.


A boltokban kapható vatelinnel töltött . Toll tisztítás házilag A párnákban, dunnákban és paplanokban lévő toll is gondozásra szorul. Idővel ugyanis töredezik, porlik, összecsomósodik és elpiszkolódik. A háziasszonyok szívesen rakják ki az ágyneműt a napra.


Ilyenkor a toll a meleg hatására felduzzad. A napsugaraknak bizonyos baktériumölő hatása is van, . Még szerencse, hogy itt néhány házzal arrébb van egy tolltisztító , így majd elszállítmányozom oda, kitisztítják, kap új angint és már kész is a hasznos ajándék. Kitisztíttattam a két szőnyeget, mert idestova éve használom és házilag már nem tudtam minden foltot eltávolítani.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések