Szálcsiszolt alumínium lemez

Ezüst szálcsiszolt és fekete alu szendvicslemezek. Egy oldalon szálcsiszolt , másik oldalon natúr alumínium felületű, 0. Gyártó: Alumax További információk. Felhasználás, Bútor- és belsőépítészet. Technikai leírás, Max fémlemezek duromer nagynyomású lemezek valódi fémfóliás felülettel ( aluminium vagy réz), ami kiváló minőségű lakkvédelmet kap .

A Kronospan laminált MDF lemez (közepes sűrűségű farostlemez) a dekoratív belső berendezés, bútorfrontok és egyéb bútorlemek alkotóelemei. Ipari előállításának előnyei: csomó-, egyenetlenség- vagy egyéb fára jellemző problémáktól mentes. Az ipari előállításnak köszönhetően olyan alkalmazási területeken válik . Formica DecoMetal valódi fémlemez, dekorlemez, alumínium (szálhúzott, szálcsiszolt ), acél és sárgaréz, továbbá maratott vörösréz felület a klasszikus eleganciától a high-tech lehetőségéig minden belső tér kialakításához. A fémek minden esztétikai élményét ötvözi a dekorlemezek műszaki előnyeivel.


Több ezer alumínium profil és lemez , akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. D szál-húzott mintás fólia eladó.

A fólia könnyen kezelhető akár kezdőknek is. Mivel fóliáink a gyártótól kerülnek beszerzésre, ezért legjobb áron itt lehet megvásárolni ezeket a fóliákat. A légcsatornás ragasztóréteg segít a buborékmentes telepítésben. Mintázatát megtartja nyújtáskor is. Eloxált alumínium lemezek.


Tulajdonságok: Az eloxált lemezekre jellemző a külső környezet hatásaival, nedvességgel, UV sugárzással, karcolással szembeni nagyobb ellenállo képesség. Martin Metal Product Kft. Rozsdamentes acél lemezek forgalmazása.


G K2szálcsiszolt felülettel, lézervágásra alkalmas felületvédő fóliával. Alumínium lemezek raktárról, kiszállítással, alumínium lemez árainkat folyamatosan frissítjük. Az alumínium kompozit lemez két alumíniumlemezből áll, amelynél a lemezeket mindkét oldalon olvasztó-rögzítő eljárással viszik fel a polietilén magra. Az azonos mértékű kémiai és mechanikai rögzítés által ez a kötés különösen erősen tart. Leírás: Kiemelkedő ütésálló képességének köszönhetően olyan felhasználásokra is alkamas, amire a plexi már nem.


Az A-BOND lemez felépítése: középen UV-álló polietilén mag, kétoldalt mm-es alumínium réteg ( az A-BOND ECO esetében mm az alumínium rétegek vastagsága). A lemezek mindkét oldalukon . A dibond-ot a reklámipar jellemzően nagyformátumú reklámtábláknak, totemoszlopoknak használja, de nyugaton a beltéri jelzőtáblákat, útvonal jelzőket is erre nyomtatják.

A designerek és belsőépítészek előszeretettel alkalmazzák a dibond lemezek festett vagy szálcsiszolt alu verzióját. A szálcsiszolt alu dibond talán az . Felépítésüket tekintve alumínium lemez - műanyag mag - alumínium lemez rétegrendűek. Maró szerszámmal jól megmunkálható, ezáltal jól alakíthatóvá, formára hajthatóvá válik.


Az Ön ötvözött acél és alumínium kereskedelmi partnere Készletezés Kereskedelem Fűrészelés Lemezmegmunkálás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések