Porotherm áthidaló ár

Porotherm Elemmagas áthidaló 1cm. Méretek: 5x28xlcm. Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt. Legyen szó akár tégláról, falazóelemekről, áthidalókról vagy gerendákról, itt mindent megtalál.

Az épületek tartószerkezeti építőanyagai is jelentős fejlődést mutattak az utóbbi években. IKEA Hemnes TV állvány és áthidaló polc fehér színben eladó 3. Szekrények, szekrénysorok, polcok. A Porfix falazóelemek kaphatóak nútféderes (NF) és sima kivitelben, a két kivitel ára megegyezik. Jel, Falköz, Hosszúság, Tömeg, Fogyasztói ár.


POROtherm Pincefalazó . Kivitelezőknek és nagyobb tételben vásárlóknak egyedi kedvezményeket biztosítunk! Az árak változásának jogát fenntartjuk.

Deklarált nyomószilárdság. Beépített hőszigeteléssel készül – csökkenti a nyílásáthidalások szerkezeti hőhidasságát – a. Thermo-áthidalót az 15. Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem.


Alkalmazási előnyök: - könnyen mozgatható, emelhető - jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít - jól illeszkedik a ház méretrendjébe. Egységár (darab): 00Ft . Hasonlítsa össze az árakat! Kerámia burkolatú nyílásáthidaló. A bontott köteg ára felárral értendő. A legjáratosabb termékeket folyamatosan tartjuk raktáron, így.


Leier MDA áthidaló 2cm-es. Tégla, tetőcserép és építőanyag akciók, akciós árak a TOMM Kft-nél - Budapest. A zsalukő árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, azt a rendelt mennyiség és a szállítási távolság határozza meg. Az új áthidaló kisebb szélessége miatt, azonos teherbírás mellett több hely jut hőszigetelés elhelyezésére, mint a réginél, így az áthidaló jobb hőszigetelő lesz.


Elődjével egyező 2cm-es magasságával illeszkedik az építési rendszer falazóelemeinek sormagasságához. Tovább a gyártó web oldalára. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!

Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések