Csiszolt mészkő burkolat

A bemutatótermekben a kiállított minták alapján talán nem tudja elképzelni, hogyan fog mutatni a mészkő burkolat otthonában lerakva? Jöjjön el, és nézze meg! Minden közegbe illeszkedik semleges színvilága miatt, elegáns, a minimál és klasszikus stílusú otthonokban is jól mutat.


Sárgás-barnás MEDITERRáN kő. Mediterrán PROVANCE kő. Termék m Nettó, Bruttó.

Travertin Mészkő Burkolat ! Feldolgozás: Tömített Matt- csiszolt. Méretek: 47×47×2cm. Süttői antikolt mészkő. Akciós mészkő burkolat , szabálytalan, vágott, roppantott, csiszolt kőburkolat. Tardosi pattinott márvány és süttői mészkő eladó 4. Mészkő csiszolás, polírozás, lépései.


Budai villa - süttői kő.

Gold Green csillámpala: természetes pala falburkolat, homlokzatburkolat több méretben. Selymes, különleges szürkés-óarany szín. Homlokzati kőburkolatként is kedvelt.


Mattcsiszolt , polírozott és kefélt felülettel . Belső térbe, fényezett vagy finoman csiszolt felülettel természetesen minden alkalommal tömítjük a mészkövet. A szerelt homlokzatburkolat , vagy a vízelvezető . LIGHT TRAVERTIN KŐ (TÖMÍTETT). Megmaradt burkolatok kiárusítása akciós áron! Kedvezményes áron kisebb és nagyobb mennyiségben!


Nézzen szét és válogasson! Várjuk bemutatótermünkbe ! Kerti sziklák, többféle színben és . Anyaga rendkívül tömör, ám nem fagyálló. Ezért főként beltérben padlóként és falburkolatként ideális, külső térben inkább csak falburkolatként alkalmazzák.


A simított, csiszolt és . Fényezett és matt fényűre csiszolt tömített süttői mészkövek. A kövek védelmét több ezer évvel ezelőtt is megoldották, csak akkor még nem impregnálószereket, hanem vizet és súrolókefét használtak. Kemény köveknél mai körülmények között sincsen feltétlenül szükség az impregnáló szerekre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések