Beton dübeli

Kimyasal dübel tespit elemanlarını kapsayan geniş bir yelpaze - kimyasal dübellerimiz inşaat demiri uygulamalarımız için de tasarlanmıştır ve beton , tuğla veya taş duvarda kullanılabilir. Kapsül Kimyasal Dübeller. Betondaki uygulamalar için uluslararası onaylara sahip kapsül kimyasal dübeller - sabit . Gözenekli beton için özel üretilmiş bir dübeldir.


Spiral şeklindeki ters açılı yapılı sayesinde, uygun basınç dağılımı yaparak , gözenekli betonda yüksek taşıma değeri sağlar.

Bina içi gazbeton dübeli , delik çapının iki katı oranında tutunma yeteğine sahip olduğu için,malzeme üzerinde emniyetli bir bağlantı sağlar. Beton Dübeli modelleri, Beton Dübeli çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Gazbeton yüzeylere uygun olarak tasarlanmış plastik dübeldir.


Malzeme üzerinde emniyetli bir bağlantı sağlar. Spiral formundaki kanatları ile delik çapının iki katı oranında yüzeyi sarma ve tutma olanağı sağlar. Plastik kalitesi yüksektir.


Beton yüzeylerde çelik çivili dübelin kullanılması tavsitye edilir. Dübel matkap deliğine çakılır ve sabitleme işlemi civata çevrilerek gerçekleştirilir.

Civataların üzerindeki halka hızla genişleyerek şekilde optimize edildiği için, nihai çevirme işlemi hızlı biçimde gerçekleşir. Tuğla ve Beton Dübeli (6x30) sağlam sıkıştırmaya yardımcı montaj elemanı olarak kullanabileceğiniTuğla ve Beton Dübeli sağlam sıkıştız bir üründü. Silkoterm Gaz Beton Dübeli.


Tanımı: Binanın dış duvarları gaz betondan üretilmiş ise levhaların bağlantısında kullanılması gereken muhakkak üründür. Yalıtım levhalarının uygulama yüzeyine mekanik olarak tespit etmek için kullanılan, geri dönüşüme uğramamış, plastikten mamul veya tercihen polymit . A Beton Dübeli , 1A. AdresDefterim_UlkeSeciniz. Speco Çivisiz Beton Dübeli. Fiyat bilgisi için lütfen arayınız . Strata Gaz Beton Dübeli.


Mantolama uygulamalarında güvenli kullanım sunar. Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için bizimle iletişime geçiniz. Mimsan Mobilyacılar Sitesi 22. Beton Dübeli , indirimde iş güvenliği malzemeleri indirim fırsatları kapıda ödeme ve kredi kartı ödeme seçenekleri ile online satışta. GAZ BETON DÜBELİ YEŞİL.


Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz rögzítése.

A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. Beton csavarhorgonyok állandó és ideiglenes alkalmazásokhoz – beleértve a csavarhorgonyokat is, amelyek tömör téglában és üreges közepű lemezekben is használhatók. Ahogy Önnek praktikusabb!


Fischer Nagyszilárdságú rögzítések FIS VS 3T SBS (DB). SB gipszkarton csavar fához 3. Gázbeton (porózus beton ). Gipszkarton lapok, rostos cementlapok. Fémprofil, trapézlemez. Zum Einleiten schwerer Lasten vorwiegend in Beton werden nur Bauteile aus Metall verwendet, die oft gleichfalls als Dübel bezeichnet werden. Der bessere Begriff ist Stahlanker.


Ein solcher Anker ist außen mit Metallgewinde zur Aufnahme einer Befestigungsmutter versehen. Er kann mit Metallteilen, die im Bohrloch .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések