Autó hangszigetelés utólag

Nem csak bitumen, nehéz szemcséket tartalmaz Másodlagos eredményként nem csak a hifink szól jobban az autóban , de ha éppen nem hallgatni zenét, akkor csendesebb is az autó , kevesebb mind a mechanika, mind a gördülési zaj. Ez amolyan stressz-mentesítőnek is beválhat. Mielőtt hiú reményeket keltenék, le kell szögeznem, hogy Winkler Nivája, és a hasonszőrű kopogó, zörgő, nyeklő belső borítású autók a fizika ismert törvényei miatt már nem lesznek csendesek. Ezeken csak egy jó anyagból elkészített és jobban megtervezett kárpitozás segítene.


Ebben a videóban egy Toyota csomagtér belső hangszigetelését mutatjuk be, lépésről-lépésre.

Legjobb hangszigetelés a motorhoz, ha kifújod a motorteret purhabbal. Igaz az egy régi teljesen szigeteletlen autó , könyebb volt sikereket elérni, mint a mostani kocsikon. Ha nem nedvszivo az anyag akkor az alul osszegyulo viz elobb-utobb kijut a minden auto aljara odarakott nyilasokon. Ezeknek dolgoknak a legjobb helye az autóban van ugye, de ha van zene, akkor legyen már plusz szigetelés is. Maga a műtét nem nehéz, csak nagyon pepecselős.


Le kell szedni a kárpitokat az ajtókról (pár csavar és patent). Utána van ezek alatt egy porzáró zacsi, amit csak óvatosan lehet leszedni, mert . Rezonancia csillapító, és kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkező akusztikus szivacs!

Ha valami nyikorog, rezeg, akkor ez a termék tökéletes. Standarplast szigetelő, zajcsillapító, zajcsökkentő árak és leírások. Szigetelő és Zajcsillapító anyagok Ebben a kategóriában azok az anyagok találhatóak melyekkel az autód akusztikáját tudod javítani. A nagy lemezfelületeket merevebbé.


Olvasgattam egy autó -hifis fórumon, ott aszondták, hogy segíthet a motortér- szigetelés, ill. Ajánlottak Dynamat-ot, Soudal-t, bitumenlapot , üveggyapotot, hőtükrös polifoamot - persze nem mindegy, melyik mennyibe kerül. Szerintetek lenne értelme?


A komplett csomagban 5db nagyméretű 4x 812mm-es méretű Dynamat Xtreme zajcsillapító lap található, mely kíválóan alkalmas a panelek, ajtók, vagy az útzajok elnyelésére. A Trunk Kit javasolt felhasználási területe, az autó csomagtere. A csomagtér mint egy hangdoboz, felerősíti a kerékdobokon és a padlólemezen . Kiváló hangelnyelő tulajdonságú, nyitott cellás poliuretán hab. A µm vékony felső réteg mérsékelten vízálló.


Anyaga tartósan ellenáll a benzinnek, illetve a kifröccsenő motorolajnak. Nem tudom mennyire ismeritek a Rücsi alvázvédő szert ( ez ugye egy nyúlós gumi réteget képez az autó alvázán, kissé hangszigetelő. kőfelverődés és egyéb védelmet szolgál) nos arra gondoltam,hogy. Az elefántfül az elcsendesíthető, utólag felrakható zárral, meg egy kis gumiápoló a tömítéseire. A hangszigetelés problémaköre meglehetősen összetett.


Erőt fejt ki és munkát végez például a háztartási gépek villanymotorja, az autó benzinmotorja, a felvonó meghajtása, a fagyasztó kompresszora, a fűtés keringető szivattyúja, stb.

Vagyis a hangszigetelést utólag is lehet a falaknál, a mennyezeteknél és a padlóknál javítani. Totalcar - Magazin - Zajcsillapítási 1x1. Autós hűtő – fűtő rendszerek (18). Gépkocsi központi zárkészletek (6).


Autó hangszigetelés , zajcsökkentés (4). Már régóta fájt a fogam erre a projectre, elsősorban a hangszigetelés miatt. Azonban kétségeim voltak az eredményt illetően.


Mivel erről csak a végeredményt hallván győződhetek meg, így rögtön neki is kezdtem az átalakításnak! Felhasznált eszközök, segédanyagok: csavarkulcs a motorháztető csavarjainak . Belső hőszigetelés és hangszigetelés utólag Isotex szigetelő panelekkel. HANGSZIGETELÉS - minőségi megoldás olcsón, szakszerű utólagos hangszigetelés - A Hang és Tűz Kft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések