Áramváltó ár

Nyitható áramváltók (5). Alapválasztékon kívüli áramváltó gyártását a rendelés beérkezésekor indítjuk. MÉRÕK, ÁRAMVÁLTÓK AMT-0-V - Áramváltók - friss árlistához kattintson. Villanyszerelési anyagok azonnal raktárról a Haluxvill Kft. Segítségre van szüksége a választásban?


Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft.

Az árak nettó (ÁFA nélkül) értendők, a szállítási költséget nem tartalmazzák, azt a megrendeléshez automatikusan hozzáadjuk. Szállítási költségekről bővebben a Hogyan vásároljunk menüpontban. A termékek fényképei illusztrációk és esetenként eltérhetnek a tárgy valódi kinézetétől, de ez nincs hatással annak alapvető . Ezekre külön ajánlat formájában, külön árat adunk.


Vevőszolgálat Kérdése van? Készlet információt kérhet közvetlenül az Önnek megfelelő helységben lévő fióküzleteinktől. A fióküzletek elérhetőségeihez kattintson IDE! A Metrawatt új kisméretű és 4-vezetékes fogyasztásmérői A közvetlen, vagy A, A-es áramváltós árambemenettel rendelkeznek.


A gyári hitelesítésnek (MID) köszönhető alacsony ár.

Konfigurálható, többfunkciós változatok valódi és meddő fogyasztás, valamint hálózati paraméterek méréséhez. Az éjjeli áramváltók segítenek Önnek, hogy kedvezőbb, pénztárca barátabb csekket kapjon hó végén. Nézzen körbe webáruházunkban a további termékekért!


Pontossági osztály: 5. Találja meg a legjobb árat , ajánlatot! Fedezze fel a Schneider Electric termékeit: PowerLogic áramváltók : PowerLogic áramváltók. Ellenőrizze, hogy a doboz tartalmazza az M20-ast, az áramváltót és ezt a használati útmutatót! Gondosan ellenőrizze, hogy a megrendelt készülék megfelel-e a motor bemenő feszültségének és hogy az áramváltó beosztása a csomagoláson lévővel megegyezik!


Olcsó ár , akár INGYENES házhozszállítás, szakértőktől! Transzformátor típusa : áramváltó. Ajánlott terhelés : 1Ohm Teljesítmény : mVA. Raktáron Ingyenes kiszállítás.


Ezt követően pedig véglegesen plombálják a berendezést. Tájékoztatásul megemlíthetjük még, hogy a munka vállalási ára 400 . A TÍPUSJEL MAGYARÁZATA. A típusjelben alkalmazott betűk és számok jelentése a következő: A – Áramváltó M – Műgyanta szigetelésű t – Talpas – A berendezés legnagyobb feszültsége és kV.


Az AMt-és AMt-típusú áramváltók kV –kV legnagyobb feszültségű . Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés újdonságok szerint, Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig, Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig. Ha az áramváltó névleges állandósult melegedési határáramának és névleges primer áramának viszonya nagyobb, mint akkor az áramváltó hibája a 2.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések