Alapozó és zománcfesték egyben

Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés újdonságok szerint, Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig, Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig. Alapozó és fedőzománc egyben. Alkalmazási terület: fa kerítéselemek, kerítések, ajtók, ablakok, továbbá vas és acélfelületek, korlátvasak selyemfényű alapozó - és fedőfestéke egyben.


TÍPUSPolivinil-akril alapozó zománc , ami egyszerre rozsdagátló alapozó és fedőzománc (kettő az egyben formula). A termék alkalmas acél, cink horganyzott acél, cink, alumínium és réz, valamint az enyhén rozsdásodó felületek direkt ( alapozás nélküli), dekoratív és védelmet nyújtó festésére.

Tartós, matt bevonatot képez, . OBI az 1-ben zománcfesték és alapozó univerzálisan alkalmazható fa és fém felületeken, ásványi aljzatokon, lakkozható műanyagokon, hordképes régi bevonatokon. Gyermekjátékok felületére is alkalmas. Széles színválasztékban kapható selyemfényű kivitelben. Az akril bázisú alapozó és. Dunaplaszt Kerítésfesték AQUA.


Az alvikorr alapozó és zománcfesték egyben kifejezetten alumínium, acél, réz, horgany, horgonyzott acél, ón és ónozott felületekre lett kifejlesztve. Kültérre és beltérre egyaránt ajánlott.

Zsírtalanított könnyű-, színesfém és horgonyzott acél felületekre ajánljuk. Beltérre elegendő két rétegben felhordani. WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!


Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Magas minőségű, alkidgyanta alapú, korróziógátló pigmenteket, adalékanyagokat tartalmazó zománcfesték. Fontosabb jellemzői: fényes, kiváló hosszantartó korróziógátló hatás, nagyon jó mechanikus tulajdonságok, kiválóan ellenáll víznek, sósködnek, olajálló, nem szükséges alapozni , gátolja a rozsda fejlődését! Nagy fedőképességű, divatos, selyemfényű felületet ad. Régebbi fém- és fafelületek felújításához kimondottan ajánljuk.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Elsősorban könnyű-és színesfémek bevonására alkalmasak. Kül- és beltéri fa- és fémfelületek bevonására szolgáló környezetkímélő, gyorsan.


Ft-tólKiszerelések, méretek: 0. Alkidbázisú, korróziógátló pigmentet is tartalmazó, magas fedőképességű, az időjárásnak ellenálló selyemfényű oldószeres festék. Korróziógátló pigment tartalmának köszönhetően vasra és acélra közvetlenül is felhordható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések