Sírkő impregnálószer

Kőimpregnáló sírkőhöz és műkőhöz liter. Smiling House Total Protector. A termék - műkő,- beton és természetes anyagokból készült kő-felületek és ezen anyagokból készült építmények, sírkövek , síremlékek,kripták impregnálására, fagytalanítására és vízlepergetésére szolgál. Gipsz felületek impregnálására nem . A felület tisztítása után, a két rétegben felhordott anyag megakadályozza az algásodást, mohásodást, szennyeződést, a tél okozta fagykárokat .

Impregnálószer : sírkő , műkő, beton,. Klinker és térkő impregnálószer. Felhordás után a levegő nedvességtartalmával, vagy a felület pórusaiban lévő vízzel reagál alkohol felszabadulása mellett. Kiváló vízlepergető, impregnáló szer.


Sokféle ásványi felületre ajánljuk, . A legrosszabb esetben a sírkő felülete szétmállik. Ennek megelőzése érdekében kínálunk szilikon bázisú impregnáló anyagot sírkövek impregnálásához.

Higgyék el hogy a sírkő impregnáló ára töredéke egy újra gyártott sírkőnek. Hosszú távon megvédi a sírkő felületét a fagykároktól és a madárürülékektől. Külső megjelenés színtelen, opálos. Sírkő , műkő impregnáló.


A SMILING HOUSE TOTAL PROTECTOR ásványi és erősen alkalikus felületek általános célú. Mert nem csalódtunk benne. Jó az ár, kíváló a minőség, megfelel minden, a mai modern kor által támasztott követelménynek. Mi az Ön érdekében a legkorszerűbb impregnáló szereket használjuk.


Ráadásul úgy, hogy a kő légzése megmarad! Ezért, a napfény és az időjárás nem tudja tönkre tenni, így az általunk kezelt síremlékek élettartama évtizedekkel. Láthatatlan védőréteget képezve óv a különböző káros hatásoktól. Kifejezetten kültéri emlékművek, műalkotások impregnálására ajánljuk. Ellenáll az időjárás viszontagságainak . Sűrű színtelen, folyékony színtelen, fehér, fekete, szürke, világos mészkő, sötét… RIVO 50.


A simling House Cleaning Tombstone Cleaner-t úgy állítottuk össze, hogy mindazon szennyeződések eltávolításában segítsen egy flakonban, melyek egy sírkőnél előfordulhatnak.

Ezek a por beszívódásából fakadó elkoszolódás, elszürkülés és különböző szerves szennyeződések, például moha, alga, madárpiszok . Gránit sírkő , gránit sír, sírkő , síremlékek, fejkövek, urnasírok, urnatartók, úrnakripták, úrnasírkövek, sírkőkészítés, gránit, gránit váza, gránit mécses, sírkeretek, sírfedlapok, betűvésés, bronzbetűk, keszonok, kőfaragás munkák készítése. Szilikon alapú fazekasipari impregnáló Szilikon alapú impregnáló emulzió fazekas cserepekhez és edényekhez SMILING HOUSE POTTER WATERPROOFING SUPER ÁRA: Br: 14. Ft Kálium-metil-szilikonát tartalmú szer.


Higított állapotában fazekasipari anyagok vízlepergetővé tételére használható. Intenzív általános tisztítószer l. Könnyedén eltávolítja a régi ápolóanyag bevonatot éppúgy mint a viasz- és önfényező rétegeket. Alaptisztításra ajánlott védőbevonat felvitele előtt.


Foltosodást megelőző szer márványhoz l. Hosszan tartó védelem olaj-, zsír – és vízfoltok behatolása ellen. Színtelen, vizes diszperziós szilikongyanta bázisú vízlepergető impregnálószer. ALKALMAZÁSI TERÜLET Csapóeső károsító hatásának kitett betonszerkezetek, cementhabarcs vakolatok, sejtbetonok, homlokzatburkoló téglák, természetes és műkő anyagok színtelen védőbevonata. Megtisztítja a felületeket a mohától, algától, szennyeződésektől, eltünteti a beszürkülést.


Használható betonra, műkőre, gránitra, márványra, mészkőre. A kezelést szükség esetén többször végezzük .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések