Siófok építőanyag kereskedés

Cement Térkõ Téglakõ kerti szegély szegélykõ zsalukõ hõszigetelés vízszigetelés. Kereskedésünk az általános építőanyagok és kiegészítők széles választékán kívül - (Wienerberger, Leier tégla, Ytong), cserepek, zsindelyek, ereszcsatorna rendszer, zsákos anyagok (cement, ragasztók, fugázók, vizszigetelések, gipszek, habarcsok), hőszigetelés, építési vegyi anyagok, kéziszerszámok, beltéri ajtók és. Ez a mi otthonunk, hogy legyen honnan elfutni, és legyen hova visszatérni.


Találó az idézet, hiszen éppen azért szeretne mindenki saját lakást, házat vagy épp csak egy apró lakrészt magának, hogy legyen egy hely, ahol átérezheti az otthon melegét. Tenni akarással, törődéssel, kompromisszumokkal, sokszor . Tisztelt építkezők, felújítók! Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe?


Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a . Tégla, sóder, murva, homok és kiegészítők forgalmazása Siófokon. Családi ház építés, ház és lakás felújítás, nyaraló felújítás, gépi és kézi földmunkák. Fő tevékenységünk építőanyag kis- és nagykereskedelem.


Termékválasztékunk közel gyártó kínálatát tükrözi, és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes palettáját. Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, . Jelenleg nyitva tartó Építőanyag kereskedés , Tüzép Siófok településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Sábics Tüzép, építőanyag gyártás és kereskedés , tüzelőanyag értékesítés, Siófok , Dél-Balaton, betongyártás, cement, kereskedelem, homok, kavics, készbeton, mész, mészoltás, murva, sóder, szén, tégla, térburkoló, tüzelőanyag, értékesítés, tűzifa, vakolat, burkolóanyag, zsalukő.


Fontos számunkra, hogy a vásárló kiváló minőségű építőanyaghoz jusson. Az elmúlt évtizedben és a jelenben is arra törekszünk, hogy vevőink elégedetten távozzanak tőlünk. Minőségi építőanyagokat , kedvező áron, maximális szaktudással biztosítunk a vásárlók felé. Ha bármilyen kérdése lenne az általunk forgalmazott . Ami csak egy házhoz kellhet. Válogasson kedvére webshopunkban, vagy keressen minket személyesen, telefonon vagy e-mail -ben.


Szakértő kollégáink örömmel állnak az Ön rendelkezésére! Tevékenységeink: Ömlesztett áruk közúti áruszállítása: sóder , murva homok, föl tőzeg, kavics, sziklakő, bazalt. Korszerű billenőplatós . Fióktelep: Siófok Marosi út 8. SlideSlideSlideSlideSlideSlideSlideSlideSlideSlideSlide11. Zamárdi, Siófoki út 4hrsz.


Ytong, barkács, szeg, hőszigetelés, térkő, gránit, márvány, andezit, szigetelő anyagok, lapvibrátor bérbe adás, kerti szerszám, gépi földmunka, sóder, homok, murva, kavics.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések