Karnistakaró díszléc

A karnistakaró díszlécek a holker díszlécek kiegészítői, minden karnistakaró díszléchez kapható azonos profilú holker díszléc. Fő különbségük abban rejlik, hogy nem két ponton (az oldalfalon és a mennyezeten) ragadnak, mint a holker díszléc, hanem csak egy ponton, a mennyezeten. Segítségükkel a holkerben futó. A holker léceinkkel megegyező profilokban kaphatóak a karnistakaró díszlécek. A holker díszlécek mellett ajánlott a karnistakaró díszléc használata, előnye hogy a karnistartó díszlécet elég az egyik oldalán rögzíteni.


A mennyezethez stabilan ragasztható karnistakaró eltakarja a függönysín és csipeszek találkozási pontját,.

Polisztirol díszléc karnistakaró változatai annyiban térnek el sima polisztirol holkerlécek kialakításától, hogy hátoldaluk tömör. Apró különbség, ám annál fontosabb, hiszen a karnistakaró lécet csak a mennyezetre ragasztjuk, ezáltal nagyobb tapadási felületet szükséges számukra. A stukkó tömör hátoldalának köszönhetően . KARNISTAKARÓ díszléc - Gipsz stukkó és polisztirol díszléc Budapesten!


Rajz vagy minta alapján bármilyen díszítőelem legyártását elvégezzük. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA összegét. Méretezés: A x B mm.


Előnye: Ugyanazzal a szegőléccel, amellyel egyébként is díszíti szobáját egyszerűen megoldja a karnis takarását is.

Simító: A profilsimító a díszlécek és a sarokelemek . Higgye el, a karnistakaró díszléc valóban annyira praktikus, mint amilyennek látszik! Ez a típusú léc esztétikusan takarja el a nemkívánt megjelenésű karnisokat, a helyiség többi felületére a holker léceket ajánljuk költséghatékonyabb megoldásként. Míg a holkerek két ponton csatlakoznak a falhoz, a karnistakarókat elég az egyik oldalon ragasztani, így azok a függönykarnis elé helyezhetőek. Anyaga hungarocell, színe fehér. Ez az a kategória, ahol a mintás holker díszléceket találja.


Válassza ki az ízlésének és elképzeléseinek legmegfelelőbb díszlécet. Minden léchez tudunk karnistakaró lécet is gyártani,… részletek. A függönykarnisok eltakarása a helyiségben körbefutó díszléccel esztétikus megjelenést biztosít.


A díszléceket méteres hosszban . Termékelégedettség: Díszléc PWX -fehér -polisztirol - festhető -m. Karnistakaró díszlécek. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg.


Kiváló minőségű díszlécek , polisztirolból extrudált, hossz: 2cm. Availability: In stockOut of stock. Az árak megtekintéséhez, kérlek jelentkezz be!


Bal oldali véglezárás rendelés a KA-karnistakaró díszlécre Nem külön termék, hanem szolgáltatás! A kültéri (és beltéri ) díszléceink végei egyenesek, mint minden egymáshoz toldandó díszléc vége, azonban ablakszettek készítésekor, illetve olya.

Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! This Pin was discovered by Eszter. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Polisztirol karnistakaró díszlécek : a függönytartó karnis elrejtésére szolgáló, holkerlécekkel azonos profilú mennyezeti polisztirol díszlécek.


Ugyanezzel a díszléc mintával kapható léc a sarokba is, így . Ft (Áfával) 3Ft (Áfával) Megtakarítás: 2Ft. Ez a díszléc kiválóan alkalmas szobák sarkainak díszítésére, a fal és a mennyezet találkozásánál.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések