Bontott hódfarkú cserép

Hajdú-Bihar, Hajdúbagos. Bontott hódfarkú cserep eladó! Ingyenes hirdetések a Jófogás. Termék helye: Szombathely.


Kisméretű tégla pucolva,nagyméretű tégla pucolva, nagyméretű címeres tégla pucolva,sóskúti kő, hódfarkú cserép ,tatai szalag cserép , fa gerenda 6m-10m ig. Ugyan itt bontott tömör tégla kb.

Hódfarkú bontott cserép Debrecenben eladó. Magánszemélytől - akár kisebb tételenként is - eladó kb. Ennek a témakörnek tartalma hozzászólás, résztvevő. Eladó vagy csere régi bontott hőd farkú cserép.


Eladó új, használt és bontott cserepek - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Nagyjából ezer darab bontott téglát vásároltunk daraboként forintos áron, három éve. A használt hódfarkú cserép költsége ezer forint volt - mondta lapunknak a tulajdonos, Bártfai-Szabó Gábor építész. Az építkezés legnagyobb költsége a háromrétegű thermo-üvegezés volt, amely anyagáron .

Szakipar, felhasználási terület: tető. Szeptember elejétől elvihető. Körülbelül több, mint 10. Egyben vagy kisebb tételben is elvihető. Cserép , hódfarkú ELADÓ.


Apró kategória: Építőanyag . Az IGOTA téglaburkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Forma- és stílusbeli gazdagságának hála rengeteg lehetőség rejlik benne: lehet hódfarkú , egyenes, hegyes, apácacserép , hornyolt, zsindelyhez hasonló és gótikus,. Gazdaságos, mert a jó minőségű cserepek 80–1évig ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és a bontott anyag újra felhasználható.


Szép a hódfarkú , nekem is az tetszik a legjobban, de baromi nehéz. Majdnem 2x nehezebb m2-ként mint a betoncserepek. Jó sűrűn rakjátok a szarufákat, különben pár év alatt látványosan hullámos lesz a tető. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Továbbá a bontott cserepek ismételt felhasználása a vízzáróság tekintetében magasabb igényt támaszt az alszerkezettel szemben.


Már fel is vettem vele a kapcsolatot. Olcsó eladó új és használt bontott hódfarkú cserép. Akciós cserép akár házhozszállítással is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések