Szeged építőanyag

A cég három fő tevékenységi köre: - építőipari generál-kivitelezés - építőanyag kereskedelem - szerszám-szerszámgép kereskedelem. Csongrád megye piacvezető építőanyag -és barkács kereskedése. Az épületek környezetünk meghatározó elemei, amelyek létrehozása, megújítása során a forma és . A pihentetett oltott mész előállítása telephelyünkön történik ÉMI által bevizsgált minőségben.


Tüzép építőanyag cserép hungarocell fólia szigetelés lambéria hajópadló OSB Gipszkarton zsindely tetőablak kőzetgyapot ásványgyapot tűzifa fa tetőanyag cement mész beton zsalu kefni deszka gerenda palló léc szarufa stafni szelemen bramac tondach wienerberger leier nexe altek frühwald . Bodrogi család itt a Tisza mellett.

Ingyenes hirdetések a Jófogás. Kivitelezési szaktanácsadás, Személyre szabott ajánlatkészítés magánszemélyek és cégek részére. Telephelyünkön rakodó gép és targonca gyorsítja és könnyíti a kiszolgálást, nincs lapátolás, cipekedés.


A forgalmazott áruk körének fokozatos bővítésével és minőségi építőanyagokkal, szaktanácsadással törekszünk vevőink igényeinek minél magasabb szintű kielégítésére. Egy piac számára elismert és hiteles, a vevők, a gyártók és a kereskedők által keresett vállalkozás, ami értéket teremt a vele. Az összes telepet a szakértelem, a vevő centrikusság, a minőségi építőanyagok forgalmazása jellemzi, versenyképes árakon.


Tekintse meg minőségi termékeinket, és folyamatos akcióinkat. Novembere óta áll az építkezők és felújítok rendelkezésére. Szeged , Dorozsmai út 5-7.

Folyamatos fejlődésének köszönhetően napjainkra Magyarország teljes területére szállítunk építőanyagokat. Tüzelő- és építőanyag kereskedés, szegedi kiszállítással. A régió bevált tüzépe már éve.


Tégla, Cserép és minden egyéb. Széles választék készletről! Raklapos árú, betonelem, faanyag, vasanyag szállítás önrakodós darus teherautóval történik. Ebben a témakörben sok éves tapasztalattal rendelkezünk.


Az ügyfél igényeit figyelembe véve a lehető . A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. A vállalat fő profilja az építőipar, ezen belül három fő üzletágat működtet. Az eredeti profilon túl a piaci igényeket felismerve egyéb szolgáltatásokat is nyújt, melyeket - csakúgy, mint a cég egészét . Találja meg következő állását a Monster. Webáruházunkban több ezer építőanyag közül választhatsz.


Az elmúlt fél évtized alatt az építőanyag -kereskedelem területén kiemelkedő helyet sikerült felépítenünk a városban. Bontott tégla eladó (tisztított, raklapozott).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések