Sadolin plus vizes bázisú vastaglazúr ár

Plus vizes bázisú vastaglazúr. Selyemfényű, kül- és beltéri, vizes bázisú vastaglazúr. Puhafa és keményfa felületek bevonására alkalmas.


Mélyen beszívódik a fába, nincs kellemetlen szaga. Kiemelkedően ellenáll az UV- sugárzásnak.

Gyorsan szára így időt és energiát spórolhat, miközben a védelem tökéletes . Négyzetméterár: 4Ft-tólKiszerelések, méretek: 0. Szállítási idő: munkanap. Fokozza a lazúr tapadását a fához. Felhasználás helye, Kül-és beltéri.


Higítás, Vizes bázisú. Festék típusa, Vékonylazúr. Lefoglalom és átveszem az én áruházamban.

Kül- és beltéren használható vizes bázisú vastaglazúr. Puha és keményfa bevonására . Termékleírás és alkalmazás Vizes diszperziós, selyemfényű, teljesen áttetsző, vastagrétegű falazúr kül- és beltéri felhasználásra. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben.


Sadolin Extra vastaglazúr l, dió, cseresznye, v. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó sadolin kategóriába tartozó termékek árait! Az értékeléseket elolvasni. Vásárlás: Lazúr árak , eladó Lazúrok.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. A segítségeteket szeretném kérni, mielőtt nekiesnék agyatlanul a nagymamám falusi ülőládájának! A régi festéket kromofággal lemaratom, majd átcsiszolom. A fa állapotától függően szeretném átkenni selyemfényű lazúrral.


Azt nem tudom, hogy ez előtt le kell-e valami mással . Lazurán selyemfényű vastaglazúr. Találja meg a legjobb árat , ajánlatot!

Felépítés: Alkid műgyanta alapú , idôjárásálló pigmenteket tartalmaz. Mint fedő lazúr mérettartó szerkezetekre vagy szerkezeti fa elemekre használható. SADOLIN PLUS VASTAGLAZÚR MAHAGÓNI VIZES BÁZISÚ , L. Ft Raktáron Kosárba Megtekint.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések