Poliuretán lemez

PUR és PIR merev habtömbökből numerikusan vezérelt gép által kivágott tömbök. A műanyagok mesterséges úton előállított, vagy átalakított óriásmolekulájú anyagok, szerves polimerek. Jelen vannak életünk szinte minden fontos területén a háztartásokban, a járművekben, az egészségügyben, az elektronikában, az űrkutatásban stb.


A poliuretánok (PUR vagy PU) olyan polimerek, . Vastagság: 80- 2mm (mm-es lépcsőkben). Tetőtere szigeteléséhez a jövő hőszigetelőjére van .

A Purenit egy rendkívül sűrű funkcionális építőanyag. Kétoldalt alufólia kasírozású poliuretán lemez lapostetők hőszigeteléséhez A PIR az egyik legjobb hőszigetelési paraméterrel rendelkezik az ismert hőszigetelő keményhabok közül, ezáltal új lehetőséget kínál az építőipar számára. Keresendő kifejezés: poliuretán lemez.


Jelen termékünk 3mm vastag) Keménység Shore. Termékeinket Adiprene, Ureflex, Neuthan és Vulkollan márkanevű térhálós szerkezetű, két- és többkomponensű poliuretán alapanyagokból gyártjuk. Szilikon lap, lemez (23). Kis és nagynyomású habosító berendezéseinken az autóipar, bútoripar, gyógyászati és kozmetikai ipar, a műszeripar és egyéb iparágak számára állítunk elő különféle habosított poliuretán termékeket.


A PUR habosítás előnye, hogy kis - és nagyszériás gyártások esetében a fröccsöntési technológiánál alacsonyabb. A Speciális Műanyagok Üzletága (SMÜ) a műanyagipar változó igényeit fedi le a szilikon, PTFE, és poliuretán termékek előállításával, feldolgozásával.

Az AUTO- PUR Üzletág (AUTOPUR) az autóipar piaci résztvevőinek áll rendelkezésére habosított poliuretán alkatrészek - napellenzők, könyöklők, párnák . Vásároljon online az RS-nél. Azonnali elérhetőség és kiváló árak. Fokozott vízzárósági követelmények esetén a PIR táblák felső oldali fedőrétege egy bitumenes lemez (tecta-PUR Polymer), mely még enyhe tető dőlésszög . Nyomószilárdság: ≥ 1kPa mm-es deszkázat és 1mm-es táblavastagságtól a teljes . Poliuretán gumi lap lemez tűzgátló.


Magas hőmérséklettartomány. Hasítással lemezelt habszivacs árut állítanak elő, a hab típusától függően többféle vágógépet alkalmaznak a vágásra. Egyéb: 2xalufólia kasírozás, felső oldalon polimer bitumenes lemez kasírozás, nútféderes élkialakítás. A Puren GmbH poliuretán keményhabból készülő hőszigetelő lemezeket és rendszereket kínál, melyek új építésekhez és felújításokhoz, alacsony energiafogyasztású épületek, vagy akár passzívházak kialakításához egyaránt alkalmazhatók.


A cég termékválasztékában találhatók magas- és lapostetők, . A szigetelő anyag alapanyaga: poliuretán hab, mely korunk legkorszerűbb hőszigetelő képességgel rendelkező anyaga. Miért nevezzük a legkorszerűbb hőszigetelő anyagnak? Különböző keménységű poliuretán lemezeket kínálunk többféle színben, akár élelmiszeripari kivitelben is, igény szerint kivágva, perforálva. Az acélbetétes poliuretán lemezek kiválóan alkalmasak ömlesztett áruk szállítására épített berendezések burkolására.


Jelenleg számos új tenyésztési technikát fejlesztenek vagy optimálnak. E tankönyv keretein belül nincs lehetőség mindegyik pontos leírására így a teljesség igénye nélkül említünk néhány újabb módszert, amelyek a tudomány számára előre lépést jelentettek a tenyésztés terén. Ezek közül talán a legfontosabb a gradiens . Az apripur ragasztó poliuretán bázisú egykomponensű készítmény, amely légnedvesség hatására keményedik.

Az apripurral polisztirolhab hőszigetelô lemezek , szálas hôszigetelő anyagok, poliuretán hablemezek, továbbá bitumenes vízszigetelő lemezek ragaszthatók az aljzathoz, illetve egymáshoz. Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések a ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések