Pentart festék

Dekorfestékek kategória. Tekintse meg videóinkat! Lépésről-lépésre mutatjuk be a különféle tárgyak elkészítését, a technikákat és díszítési lehetőségeket termékeinkkel. Ezen felül termékismertető videóink segítségével részletesen is bemutatjuk egy-egy termékünk felhasználási lehetőségeit, módjait. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


Akrilfestékek kategória.

Művészellátó Webáruházból. Ez nem csak azért fontos, mert így méltón büszkék is lehetünk rá, hanem nyilván sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni, mint más, hasonló típusú, külföldről érkező festékekhez. Címkék: alapozó paszta (gesso), Expressz ragasztó, metál viaszpaszta, öntapadó stencil, rozsda hatás festék szett, szilikon öntőforma, üveg kehely, üvegmaró paszta . Az Antikoló festék ekkel élethű antik hatást tudunk létrehozni a következő módon: fessük le a felületet egy tetszőleges színű akrilfestékkel, majd száradás után fessük át egy (vagy több), az alaptól eltérő színű, Antikoló festékkel.


Egy puha rongy segítségével töröljük vissza. A visszatörölhetőséget segíti a . Lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú dekorfesték. Kis- és nagykereskedésünk kreatív hobby terméket, egyedi fa fürdőszobai kiegészítőket, iskolaszereket kínál egyéni vásárlóknak, és viszonteladóknak.

Sokan írtatok nekem, hogy az általam használt Pentart alapanyagokat nem ismeritek fel minden esetben, ha keresgéltek a hobby boltokban. Száradás után lágy tapintású, matt, sima felületet képez, mely jól csiszolható. Szinte minden anyagra felhasználható: fa, kő, kerámia, üveg, fém, fal, laminált felület. Puha ronggyal törölve fényes . Visszacsiszolható, kíváló minőségű vízbázisú festék - méretben és több mint színben! Kiváló fedőképességű, gyorsan száradó, vízbázisú festék.


Különleges összetételének köszönhetően matt, lágy tapintású, sima felületet kapunk, ami könnyen csiszolható. Szinte bármilyen anyagra, így fára, fémre, kerámiára, kőre és akár falfelületre is használható. Kiválóan alkalmas kopott, antik hatás elérésére.


Emlékeztek, nemrég meséltem, hogy bloggertalálkozón jártam a Pentart termékek bázisán. Kaptam néhány fantasztikus festéket is kipróbálásra. Ez a magyar fejlesztésű csodafesték mindenféle felületre . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vízbázisú alapozó festék bármilyen felületre. Különösen ajánlott fém, műanyag és mázas felületek díszítés előtti alapozó festéséhez.


Egyéb festékekkel, színező anyagokkal nem . Jó tapadású, vízbázisú festék , melyre száradás után bátran dolgozhatsz.

Kétféle kiszerelésben, 1és 2ml-es tégelyben kapható. PENTART ALAPOZÓ PASZTA - GESSO A gesso egy szuper találmány! Az előzőekhez képest, ahogy a neve is mutatja, egy sűrű, sokkal inkább paszta, mint festék.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések