Hőszigetelő lap ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az egyik legrégebben használatos műanyag termék az építőiparban a polisztirol hab. A gyártási eljárás alapján két csoportba sorolhatók. A hagyományos expandált polisztirol hab (EPS) és a később kifejlesztett technológiával készülő extrudált polisztirol . Polisztirol rendszerek bemutatása.


Ezenkívül számíthatunk még a nedvesség lecsapódására , penészesedésre, ami akár a padlóburkolatot is roncsolhatja.

Ezért van szükség megfelelő lábazati szigetelés kialakítására. A lábazati szigetelő anyagok típusai nyíltcellás expert polisztirol lapok vagy XPS zártcellás polisztirol lapok attól függően, hogy a lábazat . Ahogy Önnek praktikusabb! Javasolt felhasználási mód: belső oldali hőszigetelés lakóterekben. Lefedi a repedéseket és egyenetlenségeket. Kedvező ára miatt, már a fűtésszámlával megtakaríthatja otthona beltéri szigetelését.


XPS lap esetében a minimális rendelési mennyiség db (m2). Ismertetőjel: piros festék sáv.

EPS SZIGETELŐ LEMEZEK. Részletfizetési lehetőség. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A 6cm-es polisztirol hőszigetelő lap -pal ellátott épület páraáteresztő képessége megegyezik a téglafalon távozó pára mennyiségével! Jelentősen nem terheli a falak szerkezeti elemeit! A hungarocell 8cm az UV sugárzásra érzékeny termék.


Olcsó ár , gyors szállítás. YTONG Multipor 600x500xásványi hőszigetelő lap , Az YTONG Multipor hőszigetelő lap. Szállítási idő: munkanap. Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az egész hőszigetelő lemez bálát nem áll módunkban megbontani így az Ön által kiszámított mennyiséget ajánlott felfelé kerekíteni az esetleges anyaghiány elkerülése érdekében. Austrotherm Expandált homlokzati hőszigetelő lemez.


A honlapon megjelenített ár. Kiváló lábazati szigetelő anyag. Lábazati hőszigetelő lap XPS. A lábazati hőszigetelő lap , felületi keménysége egyedülálló és a legjobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a polisztirol hablemezek családjában. Oszlop hőszigetelő elem.


AT-LKR Lejtéskorrekció. Koszorú hőszigetelő elem.

Kétoldalt alufólia kasírozású poliuretán lemez lapostetők hőszigeteléséhez A PIR az egyik legjobb hőszigetelési paraméterrel rendelkezik az ismert hőszigetelő keményhabok közül, ezáltal új lehetőséget kínál az építőipar számára. A poliuretán már a jövő terméke, a passzívház szintű energiahatékonysági elvárások .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések