Fa hatású fólia

Fa mintázatú öntapadós tapéták. Dc-fix öntapadós üvegfólia. Faerezetű bútorfólia, Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is!


Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Scroll Overprint Brown Gold öntapadós fólia.

Micimackós öntapadós tapéta. Hővédő árnyékoló fólia. Tükör hatású , belátást csökkentő reflexiós fólia. Napfényvédő átlátszó UV szűrő fólia.


Sötét hajópadló öntapadós tapéta. Fa hatású felületek kialakítására alkalmas, öntapadós fóliák sötétebb színárnyalatokkal. Felhasználható minden beltéri, hordozóképes, sima felületre.


Csak a 1cm-es oldal fix.

Felrakási útmutató itt letölthető. Finom fa - A különleges gyártási eljárások kombinációjának köszönhető a faerezet hatású megjelenés és textúra, mely tényleg az igazi fa hatását kelti. Rengeteg különböző mintázat létezik, a hagyományos famintázattól a modern belsőépítészeti design elemekig. A finom, vízszintes erezettel ellátott típusok nagyon . Ahogy Önnek praktikusabb! A VTN fóliázás egy az autófényezéshez legjobban hasonlító dekorációs technológia, amibe belecsempésztünk némi vízre és vegyszerre oldódó fóliát, de csakis a hatás kedvéért.


Itt az ideje, hogy egy kicsit fűszeresebb hangulatot teremtsünk a konyhában. Az általunk kínált öntapadós fóliák , így pl. Csak válasszuk ki a sokféle mintázat egyikét, és már kezdődhet is a munka. A hatás meghökkentő: a régi munkalapok,. Különleges, egyedi mintázatú szinterezést keres?


Márvány, vagy akár fa hatású megjelenést szeretne, és mindezt fémen? Ebben is tudunk segíteni. Az SFT Felülettechnológia Kft. Modern tapétáinkat a trendkövetőknek ajánljuk: egyszínű és mintás felületek, csíkok, virágok, bőrhatás , geometrikus minták.


Natúr tapétáinkat a természet ihlette: rusztikus kőfelület, kérges fatörzs, vagy egy állatbőr hatású minta is megjelenhet szobája falán.

Design tapétáink között élethű, szinte . Homokszerű megjelenés és tapintás különböző mintázatban. Igazi kő érzetét kelti, jellegzetes kőmintázatokban főleg beltéri felhasználásra, különböző mintázattal. Mediterrán hangulatot teremt az égetett kerámialapok hatását keltve.


Alkalmas dimenziós beltéri felületek bevonására is,. Lassan, de biztosan, nálunk is hódít az autó tuningolás új divatja, ami merőben új és szokatlan külsőt kölcsönöz járművünknek. Ez a fajta autódekorálás tulajdonképpen a különböző természetes anyagok utánzására helyezi a hangsúlyt, így . Az öntapadós tapéták mintái a jelenlegi trendeket követik, de a design mintákon kívül megtalálhatóak a fa , márvány, csempe, virág, konyhai, krétával írható táblafólia , tükör fólia , prizmás, öntapadós velúrtapéta, inox tapéta, gyermek és a különlegesebb hatású effekt fóliák is. Figyelmükbe ajánlanánk, hogy üvegtapétákból .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések