Csúszásmentes

Csúszásmentes rétegelt lemez nyírfából. Csak rendelésre hozzuk minden hétfőn Szolnokra szállítva! Nyír rétegelt lemez egyik oldalon csúszásmentes másik oldalon sima sötétbarna fenolfilm bevonattal. Ez a típus kiválóan használható nedves környezetben, esős helyen is!


Egyik oldalán csúszásmentesített (érdesített) kialakítású, a másik oldala sima. Olyan helyeken alkalmazzák, ahol a nagyobb szilárdság követelmény: .

A falemezek gyúlékonyak. Tilos a terméket közvetlen nyílt láng, erős sugárzó hő hatásának kitenni! A nyír csúszásmentes rétegelt lemezek széleskörű felhasználásnak örvendenek a padlóképzés területein, elsősorban a járműiparban – tehergépjármű-, utánfutó- , busz-, vagongyártás -, de emellett az építőiparban – színpadépítés, dobogok, raktárak – is. A felület magas kopásállóságú fenolfilm bevonattal borított, mely a . A burkolás elengedhetetlen kellékét webáruházunkan is megvásárolhatja. Ehhez az egyik legelterjedtebb burkolat a csúszásmentes PVC.


Találkozhatunk vele buszokon, metrókon, liftekben, és egyéb olyan intézményekben, ahol szükséges a padló csúszásmentesítése. R10: csúszásmentes felület - (fürdőszoba, raktár, garázs, éttermi konyha).

R11: fokozottan csúszásmentes - (mosoda, tejüzem, hűtőkamra padlója). R12: maximális csúszásmentesség - (húsfeldolgozó, ipari konyha, cukorüzem). A vizes kövön, mezítláb való csúszásmentességet betűvel (A, B, vagy C) jelölik. CSÚSZÁSMENTES NYÍR RÉTEGELT LEMEZ alkalmas járműpadló, állvány, járólap, galéria építésére. A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági terhelésből adódó igénybevételeknek.


Olyan felületek esetében alkalmazható, ahol cél a csúszósság megszüntetése vagy tartós és dekoratív . A műgyanta alkalmazhatósága sokrétű, és számtalan előnnyel bír a fogadó felülettel vagy akár más burkolati formákkal szemben. Teherbírása, ellenálló képessége, vízzáró hatása, esztétikus megjelenése mellett , praktikai szempontok szerint is kiváló bevonó anyag. Megnevezés, Méret, Kép, Nettó ár, Bruttó ár. A csúszásmentes burkolat.


Ajánlott: Jógázáshoz: a szőnyegre tenni a higiénia, nedvszívás és tapadás érdekében. Malmo Moyen 2-3-4m szélesben. Eredeti fa hatás, csúszásmentes felület, antisztatikus UV álló lakossági PVC.


York Fonce 2-3m szélesben. Erezett fa hatás, csúszásmentes felület, antisztatikus UV álló lakossági PVC. Rusztikus fa hatás, csúszásmentes antisztatikus UV . Alkalmazása olyan helyen célszerű, ahol olaj-, zsír szenneyeződés és lefagyás fokozottan előfordulhat.

Előfordul, hogy a rácsok csak egy irányban csúszásmentesítettek. Az elérhető színváltozatok megtekintéséhez kattints a kép nagyítására, és lapozgass a feltöltött képek között. Speciális kialakítású, gumis hátoldal, amely megakadályozza, hogy az állat maga alá .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések