Beton pormentesítés

REOKORR-NORMAL padló bevonat. Alkalmazási területek: Alkalmazása kis- és közepes mechanikai igénybevétel esetén, 1-2mm rétegvastagságban javasolt. Autójavító műhelyek, üzemcsarnokok jól tisztitható bevonata, fokozott vegyi igénybevétel . Egy betonfelület lefedésére, vagy minimálisan pormentesítésére ma már igen sok lehetőség van, számtalan anyag és technológia között válogathatunk. A választási lehetőségek mérlegelésekor a pormentesítő anyagok fizikai-kémiai tulajdonságait, a minimálisan teljesítendő igényeket kell egybevetnünk . A mugyanta bevonatok legnagyobb hányadát az 1-mm vastagságban, 2-rétegben felhordott bevonati rendszereink alkotják. Felhasználási területük és megjelenésük szerint sokfélék lehetnek.


Megfelelő karbantartás mellett tartósak, esztétikus voltukat sokáig megőrzik. Hézagmentes felépítésük . A beton szerkezete porózus, és folyamatosan kopik, porlik. Ha betonban víz, vagy olajszennyeződések vannak, azok megakadályozhatják a műgyanta beszívódását a beton kapillárisokba, s a bevonat könnyen.


Ezek ecsettel hordhatók fel a már pormentesített felületre, két rétegben célszerű felhordani. A felporzó beton rengeteg bosszúságot okoz! Betonlakk Impregnáló-pormentesítõ vélemények. A kisebb vájatokban, mélyedésekben, repedésekben megül a kosz, az elöregedett mugyanta-repedt- beton felület gyakorlatilag takaríthatatlanná válik, s az idő múlása csupán súlyosbítja a kialakult rendellenességet.


A meggyengült, porózus, barázdált felső kéreg, nem képes . Műgyanta, Műgyanta burkolat, Műgyanta padló burkolat, Műgyanta padló kivitelezés, Ipari padló, Műgyanta medenceburkolat, Önterülő műgyanta. A literes kiszerelés árát figyelembe véve mbetonpadló impregnálása és pormentesítése bruttó 565. Végül meg kell említenünk azt, hogy az elkészült színes bevonatú betonpadló megjelenése függ a beton felületének egyenletességétől. A vékony bevonat csak kisebb felületi egyenetlenségeket . Az önterülő padlóval – lényeges bontás nélkül – javítható a rossz aljazat, akár beltérben, akár kültéren. Javítható vele a felfagyott beton vagy épp a lapos tető.


Színezhető, ezért dekorbeton is készíthető belőle. Könnyű vele dolgozni, három óra alatt lépésálló lesz, és már másnap terhelhető. Beton felület védő bevonat Pormentesítő bevonat.


Mariseal kenhető vízszigetelő bevonatok betonfelületek pormentesítésére. A kezeletlen alapzat magába engedi a vizet, ami födémek esetében beázást eredményezhet. A műgyantával történő impregnálás során, átitatjuk a . Műgyantás betonfesték pormentesítésre garázsba, szuterénbe, kisebb terheltségű raktárakba. Kérje díjmentes felmérésünket és ajánlatunkat. Folyékony, felületkeményítő, pormentesítő , utókezelő és póruszáró folyadék.


Akrilgyanta emulzió mattnedves betonra és esztrichre . A hagyományos sózás, a nátrium-klorid a betont károsítja, annak felületi bomlását idézi elő. Behatolva a beton anyagába a vasalást is megtámadja, így az leveles betonleválásokat okoz. Ezen túlmenően még „só-virágzást” ( szikesedést) okoz, addig a kalcium-klorid nem, sőt a kalcium szükséges ásványi anyag a növények . A Mapecoat I 6W két komponensét keverőgépbe fogott keverőszárral kis fordulatszámon keverje addig, amíg egynemű keveréket nem kap.


A mm átlagos vastagságú vékonybevonat felveszi a beton struktúráját, de megszünteti a porzását, növeli ellenálló képességét. Ez a szerkezet az okozója a betonok viszonylag nagy vízfelvételének, amiből a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések