Üzemi víz elleni szigetelés

Használati víz és üzemi víz elleni szigetelés. Az épületet érő üzemi vízhatások az épület rendeltetésszerű működésével vannak összefüggésben , pl. Ha nem kerülhető el, vízszintes irányban csatornavezeték csak üzemi víz ellen szigetelt és lefolyást biztosító módon ( pl. szerelőszintben, padlócsatornában, védőcsőben ) vagy a födém felett vezethető. Függőleges irányban csatornavezeték átvezethető, ha az mechanikai sérülés ellen védett, és oldható csőkapcsolatot,.


HASZNÁLATI ÉS ÜZEMI VÍZ. Az épületeken belül a használati és az üzemi víz lehet káros hatással az épületszerkezetekre, amely hatások ellen szigeteléssel kell védekeznünk.

Az épületek használata során keletkező víz az épületszerkezeteket többféleképpen. Tervezési és Kivitelezési előírások. A használati víz elleni ISO-LINE szigetelés a lakó és középületek vizes . KÉT RÉTEGŰ BITUMENES LEMEZ SZIGETELÉSSEL. Szigetelés felhajtás lábazati részen rugalmas tömítés rabic. Az újonnan épülő, de a felújításra kerülő lakások esetében is a víz károkozásai elleni védekezés egy magától értetődő műszaki feladat.


A bevált, megszokott anyagok, technológiák azonban már nem mindig adnak teljes értékű megoldást a felmerült problémákra. A két folyadékkategória elleni vízszigetelés szintén eltérő minőségű, fokozatú. Szennyezőanyag-tartalma nem .

A szigeteléshez csak csúszásgátló felületképzésű és megfelelően tömör PVC-burkolatot lehet alkalmazni, minden esetben az alkalmazástechnikai utasításoknak megfelelően. Pincék időszakos talajvíz elleni szigetelése. A talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelés csatlakoztatása. Rétegfelépítések, aljzatszerkezeti követelmények.


Talajnedvesség elleni szigetelés. Sika termékek kizárólagos forgalmazójától. PVC szigeteléssel oldottunk meg, valamint talajvíz és talajpára elleni szigetelést kiviteleztünk PVC, Bitumenes lemez és Kent szigetelő anyagokkal. Az épületen belüli, üzemi víz elleni szigeteléseknél a jól bevált kent szigetelést . A vízszigetelés fontosabb területe az épített szerkezetek csapadék elleni védelme,az épület használatából származó üzemi víz elleni védelem. Fürdőszoba vízszigetelés kenhető vízszigetelő anyagokkal.


A pincék, fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, medencék, és egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helyiségek falainak, aljzatainak üzemi - és használati víz elleni szigetelésekor fontos a megfelelő szigetelőanyag kiválasztása. Ide tartoznak még a szennyvíztisztító és kezelő műtárgyak szigetelései és bevonatai is. A teraszok szigetelései készíthetők a burkolat alá kenhető kivitelben és létezik burkolatra felhordható esztétikus kenhető szigetelés is.


Az üzemi víz elleni szigetelések anyagai zárják a sort a vízszigetelés menüpontban. A vízszigetelések anyaga olyan természetes vagy mesterséges eredetű anyag vagy anyagkeverék, amely megakadályozza a víz (nedvesség) áthatolását. Az általánosságban használatos vízszigetelések alapanyagai a különféle bitumenes vagy műanyag készítmények.


A bitumenes szigetelések fő alkotórészei: a bitumen . Nagy gyakorlattal rendelkezünk hegeszthető, modifikált bitumenes technológiákban, PVC, kent, kristallizációs szigetelések kivitelezésében, lehet az talajvíz és talajnedvesség elleni , üzemi - és használati víz elleni , egyenes vagy fordított rétegrendű új és felújítandó tető, zöldtető. Magastető fedések - zsindely, bádoglemez, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések