Tondach xxl ár

Rendelési mennyiség: Anyagszükséglet: 8. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott. Szállítás információk . Ez a tetőcserép ötvözi a nagy formátum és az igen népszerű és felújításokhoz gyakran használt . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - tondach. A harmóniát sugárzó RUMBA XXL -el fedett épület vonzza a tekintetet.

A lendületes felületkialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről akár. Otthona újjászületik, mert a tetőt felújítja? A Twist cserepek harmóniát sugárzó fedésképe vonzza az érdeklődő tekinteteket.


Kattintson a képre, és nézzen meg nagy felbontásban 16 . Részvétel az akcióban:. Tondach : A kerámia tetőcserép! Azonnali, egyedi kedvezmény kérése.


A Sajtolt sima gerincek 1fokos találkozásához egy szép és teljes értékű lezáróelem. Az árjegyzékben található árak ÁFÁ-t nem tartalmazó (nettó) árak , Ft-ban értendőek és visszavonásig érvényesek.

Csatornaszellőző szett. TONDACH -raklap visszavásárlási ára. Még jobb árat szeretnék! Fedési hosszúság: 45. Változtatható léctávolság: 30-4cm. Teljes szélesség: 3cm.


Az időjárás kedvező, és a minőségi építőipari termékek legtöbbje akciós áron elérhető. A Rumba-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust sugall. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe . TÖBBET FED - JOBB ÁRON. Miért XXL kerámia tetőcserép?


Nagy méret, rendkívüli gazdaságosság. A ToNDACH XXL kerámia tetőcserepei a különleges fe- lületkezelésnek, az új fejlesztésű, kimagaslóan jó minősé- gű engóbozásnak köszönhetően . Olcsó RumbaXXL Tetőcserepek árak , akciók. A fent megadott ár db termékre vonatkozik!


A lágy, ívelt felületű RUMBA mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. A RUMBA-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust. Kúpcserép, avagy a gerincek és élek szakszerű lezárása egy szép és teljes értékű kerámia megoldással!

XXL , Bolero, Rumba , Tangó, djakovói, hódfarkú, hornyolt, szegmensvágású tetőcserepek választéka.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések