Leier 30 as tégla

Az úgynevezett „töltött- tégla technológiával készült falazóelemek - további homlokzati hőszigetelés nélkül is - olyan kiváló hőszigetelő képességgel. Belső tartófalak és vázkitöltő külső falazatok építésére is kiválóan . Fekvő felületek síktól való eltérése mm. Falazat m2-tömege vakolat nélkül.


Síkracsiszolt válaszfal tégla.

Leier Leiertherm NF tégla. Teherhordó falak készítésére. FA-t tartalmazzák és darabra értendőek! Kérjen egyedi tételes ajánlatot, vagy keressen minket telefonon.


Nem tartalmazza a raklap használíti , csomagolás és szállítás költségét! Jó hőszigetelő képessége alapján olyan . A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldást jelent. Tégla egyenesen a gyárból.

Természetesen rábízhatjuk ezt a feladatot az építészre és a munkásokra, akik majd felhúzzák a ház alapját, de sok esetben érdemes, ha mi is tájékozódunk egy kicsit, hogy könnyebben is kommunikálhassunk a ház felépítésének lehetőségeiről. Porobrick NF tégla csak 2Ft,-, 1. Bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségen illetve kérjen árajánlatot. Kollégáink segítenek Önnek!


Méretpontos beton elemek, zsalukövek, pincefalazó elemek. Hőszigetelő téglák áthidaló és födémrendszerrel. Kunszentmiklós, Kecskeméti u. Mátratherm Plus, MátrathermPlus, Mátratherm NF, Mátratherm NF, Mátratherm NF, Mátratherm NF. Egyéb égetett kerámia termékek. Termék, Méret, Ár, Anyagszükséglet, Tömeg, Rakatnorma.


Nútféderes kialakításának köszönhetően gazdaságos megoldás. Függőleges habarcstöltést nem igényel. Kiszámoljuk hány darab téglára van szüksége? A tégla nem éghető anyag, ezért az abból épített házak jól ellenállnak a tűznek.


Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések