Furnérlemez ár

A natúr farostlemez faalapú lemez, leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használják, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási ipar területén is. Színlapjuk teljesen sima, hátoldaluk viszont szitalenyomatú. Farostlemezzel a költségesebb rétegelt lemezek helyettesíthetők!


Elképesztő furnérválaszték online, pontos leírással és nagy felbontású képekkel minden egyes furnérról. Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal.

Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű. Választék:Bruttó ár : szabható. Széles választékkal várjuk Önt! Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást.


Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Abachi falapok, x 1x 2mm, .

A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár csomagra vonatkozik. Faáruház Budakalász:CSOMAG RAKTÁRON. Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható.


A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. Mennyiség mKosárba rakom. Többfajta méretben és többfajta fából. Kisebb mennyiség is vásárolható. Egyedül tételt nem bontok.


Cégünk furnér , élfurnér és élléc gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A gyártás az erdélyi Szörényvárott ( Turnu Severin) történik. A feldolgozás ra kerül? Erdély és Románia egyéb . Furnérnak nevezzük azokat a falapokat, amelyeket késeléssel (hasítással) vagy hámozással állítanak elő, furnér vagy lemezipari rönkökből.


A fafaj tekintetében a furnértermelés nincs korlátozva.

Kínál Íntarzia furnérlemez , szinfurnér 6mm-es, Dió és Juhar: Íntarzia furnérlemezek mm-es színfurnér. Különböző méretű mintájú Magyar dió m. Utastér, csomagtér, kormányok. Somogy, Balatonfenyves. Kép Építkezésből megmatadt furnér lap eladó. Ennek megfelelően mind a gyártó, mind a kereskedő részéről különleges szaktudást és kezelést igényel.


A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A rétegelt lemezek hámozott furnérokból, keresztirányú furnérterítéssel készült falapok. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át!


Elsőre talán nehéznek tűnik a dolog, de a furnér az egyik legszebb dolog, ami egy hangdobozzal megtörténhet :-), és ha valaki . Minden háztartásban van műgyantával kezelt farostlemez, forgácslap, furnér - vagy rétegelt lemez. Legtöbbjükből káros anyagok párolognak, érdemes őket helyettesíteni. A hivatal szerint számos veszélyes . A termékcsalád felületét a különböző valódi fafajtákból gondosan kiválasztott furnérok adják. Felülete pácolható, nemes fa tónusában remekül illeszkedik a padló burkolatához, valamint a bútorokhoz.


A furnér fajtái alapvetően határozzák meg az ajtók árát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések