Faesztergályos termékek

Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Válasszon gyönyörű faesztergályos termékeink közül, asztallábak, lépcsőkorlát kezdő, köztes oszlopok, kapaszkodók, csúcsdíszek, és sok más különlegesség. Mára a társaság vezetői Hajdu László faesztergályos mester és fia, Hajdu Gábor lettek, s lévén hogy családi vállakozásról van szó, a termékek értékesítését és az adminisztratív munkákat Hajdu Lászlóné látja el.


A termékek rendelhetőek , többségében nem raktárkészletről van szó. A képek és árak tájékoztató jellegűek, természetesen eltérő, egyedi formák is kivitelezhetőek.

Kapcsolat: Nyitrai László nyitrai. Telephelyünk: Jász-Nagykun-Szolnok megye. Ezenkívül mindenféle faesztergályos, egyedi és tömegmunkák!


A kategóriában található anyagok: 2. Termékeinket javarészt kézi esztergagépeken gyártjuk, de idomkéses félautomata gépeink segítségével egyedi és tömeg munkákat is vállalunk. Rendszerint keményfából készítjük a termékeket , főként a bükkfát részesítjük elönyben, de igény szerint más faanyaggal is dolgozunk, mint tölgy, hárs, fenyő stb. Gyapjúfeldolgozó gépek 2.

Faesztárgálás webáruház kézműves termékek Csúcs a csomagolásban! Forradalmi hangulatvilágítás ! Esztergályozott tárgyak ( aloldal) . Dolgozott a Hegner UK-nél (neves faeszterga gyártó), . A faipar - melynek fő nyersanyaga természetesen a fa - több iparágból áll. Faesztergályos befogó Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Ide tartoznak többek között az épület- és a bútorasztalos, a faesztergályos , a faszobrász, az intarziakészítő, a kádár, a bognár és az ács-állványozó szakmák.


Az erdőben kitermelt fa közvetlenül nem . Munkaren Bérezés Hétköznapi beosztással napi órában órás munkahétben dolgoznak főállásban fix fizetésért vagy termékek megegyezett áron való legyártása utáni részesedésért. Keresetük mértékét a lehetőségeik, a piaci igény, . Tudja, miket készít a faesztergályos ? Háztartási eszközök – gyúródeszka, sodrófa, fakanál, fűszertartók, nyelek, karnisok;. Fo tevékenységem nyílászárók gyártása, faesztergályos termékek készítése. Tölgybol, fenyobol készült nyílászáróimra garanciát vállalok!


Nemesfából megrendelésre különbözo egyedi, faragott bútorokat készítek, barokk lábakat, bútorgombokat gyártok.

Steinhaus Onsite darabos imbuszkulcs készlet. Ez két külön dolog, de mégis összefügg. Működésünk kezdetén a háztartási eszközöket a magyarországi nagykereskedelmi. Vasedény, Vasért) kívül külföldi cégek számára is szállítottuk, többek.


Dániába, Hollandiába, Németországba, Finnországba, Libanonba, Szíriába. Némi ízelítő a gyártók és forgalmazók világából. A termékeket nagymennyiségtől az egy darabig, igénytől függően készítem el. Sixay kft az Auro termékek forgalmazója. Még lesznek információk, de most egyelőre csak ennyi.


Túri Alfréd: Sziasztok! Van bőven, de most csak és kizárólag a Holzmann-ról lesz szó. Arról, hogy mit kínál, mit, . Fali és asztali lámpák,. A faesztergályos termékeket gyártók.


Megmunkáló kapacitásunk elsősorban kisebb méretű munkadarabok gyártására szakosodott. Az oldalt szerkesztette: Maróti István.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések