Alu képkeret

Hasonlítsa össze az árakat! Minden keret gyárilag furattal rendelkezik, álló vagy fekvő pozícióban egyaránt felszerelhetőek. Az oldalas keretek négy oldala a frontoldalról külön-külön felnyitható, a plakát könnyedén . Válasszon képeihez megfelelő képkeretet , díszítse otthona vagy irodája falait web áruházunk széles kínálatából. Képkeretek minden megoldásra.


Egyedi képkeretek , minőségi képkeretek , képkeretezés, képkeret készítés.

Konvencio képkeret - Konvencio Kft. Egyszerűen cserélhető dokumentumok. Tükröződésmentes fólia. A képkeretek zárható verzióban is kaphatók.


Elegáns, mm széles eloxált alumínium képkeret. A keret db 13xcm-es kép tárolására alkalmas. A felsőprofilok kezeletlen alumínium és eloxált kivitelben, a bázis profilok kezeletlen (natúr) kivitelben 1méteres hosszban kaphatók.


Alumínium profilrendszer plakátkeret gyártásához. A SL, SL és a mm-es PosterGrip íves profilokhoz külső, íves sarokelemeket is forgalmazunk - mindhárom .

Ochrana proti prehliadnutiu. Eladók nagy méretű modern fém képkeretek , szép állapotban. A plakátbehelyezés a hátsó oldalon történik. Mérete 7x 1x egyéb lakásfelszerelés. Kirakatba reklám plakátok és poszterek kihelyezéséhez alumínium keretek.


Mozik, éttermek, utazási irodák és egyéb gyakran cserélődő információi számára. Budapesten több üzletünkben is elérhetőek termékeink és szolgáltatásaink. Installációs profilok, alumínium zártszelvények, szögprofilok és csövek ívesítése, hajlítása. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Alu képkeret árak egy helyen többszáz bolttól. ACT KÉPKERET 10X15CM MŰA ALU. A lakás bármely pontján elhelyezhető képkeret.


Az Aalukereteket felhasználása plakátok, információk, akciók stb. Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Pattintós plakátkeret mm profillal, Améretben. Elérhetőség dátuma: Tweet Megosztás. Sarkai fokban összeilleszthetők.


Természetes ezüst színben.

Mark Bric - BannerRail - pattintós plakáttartó alumínium sínek grafikák, nyomatok, bannerek számára.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések