Villas color bitumenes zsindely

Sokoldalú és dekoratív - A síkpalával, vagy korcolt fémlemez fedéssel fedett magastetők felújítása a Villas Hungária Kft. Az egyik legjobb megoldás a palatetők felújítására! Minőségi munka a lehető legkedvezőbb áron! A VILLAS a világ mintegy országában van jelen.


Elasztomer modifikált bitumenes lemez. Palatető felújítás, szigetelés bontás nélkül. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott lemezre a Villas Hungária Kft. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét . Iko Armourglass téglány fekete zsindely.


Csúcsminőségű bitumennel készült, üvegfátyolos zsindely - Magasabb bitumen tartalom - Vastagabb üvegfátyol hordozó - Széles szín- és formaválasztékban érhető el. Speciális színezésének A klasszikus zsindely és köszönhetően domború a cserép . Villas COLOR színes, mintás hegeszthető bitumenes lemez technológiával igen egyszerú,. Kínálunk még alternatív tetőfedő anyagokat is, mint például a vízszigetelő bitumenes nehézlemezeket, . Szakértelem, garancia, kedvező ár. Száradás után egy flexibilis, víztaszító réteg keletkezik a tető teljes felületén.


A felújításhoz használható hódfarkú-,kolostor-, zsindely - vagy tégla mintázatú bitumenes lemez, és cserepes lemez is. Mediterrán tetője lehet akár nap alatt. Az új fedőanyaghoz igazodó a tetőre rögzítés. Mi a palatetőjére csak a legjobb VILLAS Color lemezeket használjuk. Az ereszvonalban , kezdő soron fölrögzítjük a speciálisan ide készített alumínium élvédő profilt.


Jöhet az első darab zsindelylemez méretrevágása. A műszaki leírást itt letöltheti. Az általunk használatos tetőfedő anyagot hazánkban gyártják . A bitumenes tető zsindely szl. Shanghai Doan Machinery Technology Co. Bitumenes tetőzsindely (IKO zsindely) - Fadepo Fatelep.


RD and production of road construction and high-end road maintenance equipment,the products and services have covered in more than 1countries around the world ,provide the One-Stop solutions for customers. COLOR lemez alkalmas új, magastetős épületek. Cégünk nagy szaktudással, év szakmai múlttal vállalja: zsindelyezés, és zsindely tetők javítását. Professzionális bitumenes szigetelés kivitelezés. Ma Magyarországon nagyon sok féle fajta zsindely található a piacon.


Hihetetlen gyártói akcióban lehet most bitumenes zsindelyt kapni vörös, zöld és barna színben. Zsindely márkák: shinglas, tegola, katepal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések