Színes redőny

Barna, Bézs, Elefántcsont, Ezüst. Krémfehér, Szürke, Sötétbarna, Sötétbézs. Faerezetes redőnylécek színek. Aranytölgy, Dió, Mahagóni, Sötétfa. Extra redőnyléc színek.


Látogasson el bemutatótermünkbe!

Kérjen írásos árkalkulációt! Műanyag redőny színmintáinkból kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő színt. Bemutatótermünkben az műanyag redőny szinmintákat élőben is megtekintheti. Minőségi műanyag redőny a Józsa és Társától.


A műanyag redőnyök között mi az eltérés? Alumínium redőny alapszínből: 17. Ma már a redőnyök színválasztéka igen gazdag, így ablakaink árnyékolásának tervezésénél nyugodtan választhatjuk a legmerészebb színeket is.


A magas minőségű extrudált, PVC granulátumból készülő műanyag lamella anyagában színezett.

A hőszigetelő habbal töltött hengerelt alumínium lamellák felületét UV stabil lakkréteg védi. Széles színválasztékkal, faerezetű mintázatokkal . Mini) redőnyléc színek mm. Maxi) redőnyléc, színek. HEROAL - a habkitöltéses redőnylécek kifejlesztője – a minőség záloga.


A redőny lelke: a redőnypalást. Tudjon meg többet a HEROAL lécekről ide kattintva! Válasszon a redőnyléc színek közül! Tovább a redőnyléc színekhez!


A neves német gyártók speciális . Miért tartósak a Heroal lamellák? Komoly szakmai múltal rendelkező egyéni vállalkozóként vállalom árnyékolástechnikai munkák elvégzését. Miskolcon díjtalan kiszállásal vállalom munkáimat. Az árkalkulátor árai tájékoztató jellegűek, a pontos árajánlatot egyeztetés után tudok adni.


Az alap színek a fehér és a csoki barna a többi szín az extra szín kategóriába tartozik. Redőnyléc Fehér, Szürke, Beige , Világos faeres, Mogyoró, Kávé, Csont, Colonial, Sötét barna színekben van. Az alap típusokat is sokkal nehezebb kívülről kinyitni, feltolni mint a műanyag redőnyt és ez az előbb leírt motorizációval tovább növelhető.

Vannak alap és feláras színek , valamint RAL színskála szerint színterezhető. Választható vakolható tok, alulcsapott tok (sima külső tok ) . Az alu redőny rengetegféle színkombinációval választható. Az új aranytölgy tokkal és lécekkel ellátott alu redőny rendkívül esztétikus.


Műanyag ablakokhoz az első kettőt, míg fa nyílászárókhoz fa redőnyt ajánlunk elsősorban. Milyen legyen a redőny anyaga, színe? Színek tekintetében nagy választékkal állunk rendelkezésére: műanyag redőny esetében a . Fólia színek : aranytölgy, dió, mahagóni, világostölgy, sötéttölgy. Az alábbi árak esetében a redőny minden egyes fém eleme ill.


Redőnydiszkont - Webáruházunkban különböző redőnyöket , árnyékolási eszközöket talál. Az alumínium redőnyöket színes kivitelben is legyártja a Rollstar, így nem jelent többé fejtörést, hogyan mutat majd egy terméskövekkel kirakott és érett napsárgára színezett, vagy a természetesség jegyében pasztellzöldre vakolt ház homlokzatán az alumínium redőny !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések