Személyautó takaróponyva

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Téli szélvédő takaró ponyva , autó ponyva - De lux - Medium. Termék helye: Szabadegyháza. Eladó: szalaialkatreszek(40).


Méret: XL - 317x157x51cm. Compass Takaróponyva L 482x177x121cm NYLON - Ponyva. Rendelje meg az autójához megfelelő ponyvát online kedvező áron gyors és kényelmes ház. Ha nem tudja az autó pontos szélességét és hosszúságát, ide kattintva kiskeresheti. Mivel a ponyva nem ér a földig, az autó teljes magassága a kialakítás.


Szállítási idő: 2-nap. Akkor a ponyva alatt fog felolvadni, elpárologni nem tud alóla, és szépen rohad alatta a kaszni. Erősített autó takaró ponyva Rendkívül jó minőségű . A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Mercedes-Benz Unimog 4ponyva és tartókeret eladó ! Győr-Moson-Sopron, Halászi. Autó takaró ponyva , 1. Poliészter takaró ponyva egyterűre - L méret. Ponyvagarázs, takaróponyva és járműponyva gyártása, forgalmazása személyautókhoz, teherautókhoz, motorokhoz és mezőgazdasági járművekhez. Motor robogó kerékpár takaró ponyva , 1. Kép Motor robogó kerékpár takaró ponyva 10. AUTÓTAKARÓ PONYVA PRESTIGE TÖBBRÉTEGŰ, SZELLŐZŐS, UV-VÉDŐ.


Teljes felületén szellőzik, nem dunsztolódik, az autó mindig száraz marad alatta. Belső fele puha, nem karcolja a fényezést. Varrásai eldolgozottak, nem karcolnak.


Kültéri, túra és beltéri kivitelben kapható speciális, a használati célnak megfelelő jellemzőkkel. Kültéri takarója UV álló, vízálló, nagy mechanikai . Járműtakaró többféle kivitelben, minden járműtípusra. Egyedi autótakaró és autóponyva, autopyjama, továbbá motortakaró és motorponyva magas minőségben. Katonai terepjáró egyedi takaróponyva.


Abban az esetben, ha nem szeretne szerelni, vagy az autón lévő tartozékokat nem is lenne hova tenni, mégis szeretné ponyvával letakarni járművét, a takaróponyvát az autó aktuális méretére kell szabni. A kényszermegoldások – normál méretű ponyva ráhúzása tetőcsomagtartóval . Bútorok, de gépjárművek takarására is rendelhet tőlünk ponyvát. Készítünk takarót motor -ra, autó -ra, hajó -ra, de akár babakocsira -ra és kerékpár -ra is. Prémium minőségű egyedi autó -, motor- és hajótakarók, egyéb speciális ponyvák.


Van, hogy a drágább az olcsóbb. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az autója és a ponyva méreteit!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések