Kinti macskaház

Luxus ágyak és kültéri macskaházak igényes macskáknak. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Oldalunkon szabadtéri elnyújtózáshoz kínálunk fekhelyeket, legyen szó akár esőálló ágyról vagy házikóról.


Kényeztesse macskáját ugyanolyan luxusban, mint önmagát! Kamumail nevű felhasználó válasza: A kóbor macskák ahol tudnak. Pl régen ahol laktunk, ott a panelház pincéjébe másztak be és kikaparták a csöveken a szigetelést amiben meleg víz folyt. Hajdú-Bihar, Bocskaikert.


Cicáik részére építettek olyan macskaházat Rozs Izabelláék Pécsett, amely téli és nyári használatra egyaránt megfelel. Az építést a favázzal kezdték, amely lambéria burkolatot kapott, és egy hálós ablakot is kialakítottak rajta. A faanyagot szögelték és csavarozták, a zsindelyt ragasztották, s az épületet . Eprecske Kisállat Ágy,Téli Meleg Plüss. Cicaház hőszigetellt, kültéri ,hőfüggönnyel,50xcm. A szabadban élők vastagabbat, sok-sok aljszőrrel, hogy felkészülten várják a havas, szeles, fagyos napokat.


A legnagyobb bunda sem véd azonban mindentől, olykor a gazdi segítsége is kell, hogy a cica egészségesen köszönthesse a tavasz . Gondoskodjunk a kint élő bársonytalpúakról, hogy nekik is jusson egy meleg búvóhely a hideg éjszakákra! Készítsünk vízálló, eső- és hóbiztos cicaházakat részükre, melyekben átvészelhetik a hideget. Hogyan építsünk cicáink részére kültéri , téli macskaházat ? A legegyszerűbb megoldás: fogunk egy méretes, de nem túl . A kisméretű bejárattal ellátott, kültéri cicaházak ráadásul kitűnő búvóhelyek, ahová a kinti cicák ragadozó támadás esetén (pl. póráz nélküli kutya) el tudnak rejtőzni.


Az elkészítés szempontjából a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Az internetes adatgyűjtésünk közben találkoztunk az egészen egyszerű műanyag . Inkább valami olyasmin töröm a fejem, hogy mondjuk a kazánházba kéne építeni egy megfelelő méretű polcot a kazán fölé, ahol az összes macsek elfér. Valami olyan megoldás volna jó, ahol valamilyen meglévő hőforrás hulladékhője lenne hasznosítva, . A télen is kint tartott cicákra különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a hideg éjszakák (sőt már nappalok) beköszöntével. Nagyon fontos, hogy száraz, meleg kuckót biztosítsunk nekik, hiszen enélkül hamar megbetegedhetnek a hidegben. A kinti macskaházat szalmával, vagy valamilyen jó szigetelőképességű anyaggal.


Szigetelt macskaház Velence - Vásárold meg nagyker áron, ingyenes házhozszállítással - ALLATELEDELNAGYKER. Sokan még ma is elképzelhetetlennek, megoldhatatlannak tartják, hogy egy macskát telken belül tartsanak, pedig erre ma már rengeteg segédeszközt is lehet kapni, de egy ügyes barkács akár otthon is elkészítheti a cica biztonságos kinti tartáshoz szükséges felszereléseket. De lássuk is, miket kell . Sasvári Csilla, a Vörösmarty Rádió hangja , azaz szerkesztője, műsorvezetője és riportere nagy állatbarát.


Kalandor kiscicájának is éppen ezért készíttetett nem rég egy csodás macskaházat , amely minden kinti cica álma lehetne. A tetejét azért kértem levehetőnek, hogy tisztítani, esetleg szárítani tudjuk, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések