Hajfonasok

Az összetűzött haj praktikusabb a mindennapokban? Akkor csak egy válasz van: fond be a hajadat ;-). A Csajos Cuccok Webáruházban hajbavalókat, csatokat, hajkrétát is találsz.


Mutatunk pár konkrét videót, ami segítségedre lehet. A cikkben feltételezzük, hogy a hagyományos hajfonást.

Te is szereted a különleges hajfonásokat? Eddig azt gondolta hogy a tökéletes fonatok elkészítéséhez minimum fodrászdiploma és négy kéz szükséges? Most lépésről lépésre megmutatunk szuper variációt, hogy ezentúl ne fogjon ki rajtad egyetlen trükkös fonás sem!


Ne maradj le a további hasznos smink és frizura videóinkról sem! Bemutatom a parasztfonás menetét. Iratkozz fel most a csatornánkra. A fonott haj nagyon menő még mindig.

A halszálka fonás azonban talán egy fokkal még menőbb és látványosabb. Sima, hullámos, vagy göndör hajon is. See more ideas about Braided hair, Fashion and Hair ideas.


A kislányoknak nagyon jól állnak a burjánzó hajfonatok, de nem csak a hagyományos fonás mutathat jól. Ha eddig nem készítettél ilyen frizurát, mert nehéznek gondolta vagy csupán maradtál az ismert verziónál, most megtanítunk neked négyet, hogy a gyerkőc haját változatosan és csinosan . Hiába próbálo sehogy sem sikerül befonnod a hajadat saját magadnak? Ne izgulj, ma megmutatom a megoldást, amivel garantált a. Szülőklapja kép Gyönyörű frizurát készíthetsz lányunokádnak, ami nem tart tovább pár percnél, és a bájos lánykádból máris tündérkét varázsoltál.


A videó különféle hajfonást mutat be: a parasztfonást, a franciafonást . Divatos hajfonasok videók letöltése egyszerűen és gyorsan akár mobiltelefonra is egyenesen a szervereiről mpés mpformátumban is. Mindig hosszú haj párti voltam, szeretem a változatos, szép fonásokat, melyek lehetnek kislányosak és nőiesek egyaránt. Szerencsére Jázmin sem tiltakozik e szenvedélyem ellen, és ahogy egyre hosszabb a haja, bővülnek a lehetőségek. Persze a reggeli rohanás hosszadalmas frizurakészítésre nem . Feletjsd el az egyszerű copfot, készíts helyette inkább egy ilyen mutatós.


A hajfonatok néhány éve mindent elsöprő sikerrel robbantak be újra a köztudatba, és még mindig erősen tartják magukat mind az alkalmi, mind a hétköznapi vi.

White Hair Szalon - Modern két copfos parketta fonat - Haj tippek lépésről lépésre by WhiteHairSalon. FollowAnna by FollowAnna. JOY tipp: Hogyan készítsd el a halszálka fonást!


Hajfonás, parasztfonás, hair . Biztosan neked is van olyan emléke hogy anyukád vagy nagymamád befonja a hajadat valamilyen fontosabb eseményre, óvodai fotózásra vagy ballagásra. A hajfonás nem a kislányok privilégiuma, hollywoodi színésznők gyakran jelennek meg hajfonattal, hiszen nagyon nőies és szexi frizuráról van szó, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések