Burj khalifa árak

A marinára néző teraszon sajnos már nem volt szabad asztal, így a belső részbe tereltek minket, de ez volt a szerencsénk, mivel dubaiban ugyan évente 5-6x. A fekete leves a kilépésnél jött. Kiválasztottunk a hatból négy képet, melyeknek össz ára 200.


Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy csak egy képet . Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron.

A legek tornyából hihetetlen panoráma tárul a látogató elé a 124. Az új kilátószint, a 148. A belépőjegy megadott napra és időpontra szól. Dubai programok és kirándulások.


A két fajta belépőjeggyel két különböző magasságból csodálhatjuk meg a páratlan kilátást. Az általános jeggyel a 124. Enjoy the incredible view.


Burj Khalifa belépőjegy - At the Top.

Hihetetlen panoráma tárul a látogató elé. Innen is hihetetlen panoráma tárul a látogató elé, de prémium szolgáltatásokat is kapnak. Innen hihetetlen panoráma tárul a látogató elé a 124. Jó kihasználtság és nagyszerű árak.


Foglaljon online, és fizessen a hotelben! A hagyományos és az ultramodern kontrasztja itt csöppet sem zavaró, békésen simul egymáshoz. A város egyik arca az egzotikus Arábiát idézi nyüzsgő bazárjaival, mecseteivel, beduin sátras sivatagi éjszakáival, teveversenyeivel, másik arca pedig a luxusépítészet csodáit. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza.


Persze lehet taxival is közlekedni, sokan csak taxiznak, mert hazai viszonylathoz képest sokkal alacsonyabb az ára. Non-prime hours, 08h– 14hand 19huntil closing, 19huntil closing. Child (4-years) General Admission, AED 10 AED 370. Detta futuristiska torn i betong, glas och stål som sträcker sig hela 8meter upp i skyn är världens högsta byggnad. Tänk dig två och ett halvt Eiffeltorn staplade på varandra och lite därtill.


På en minut tar världens snabbaste hiss med dig upp till 124:e våningen . A világ legmagasabb épülete. A felavatásakor még nem birtokolta a világ legmagasabban fekvő kilátója címet, de egy átalakításnak köszönhetően.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések