Velvet szőnyeg

Velvet Shaggy szőnyeg féle méretben. Kattints ide, hogy megnézhesd a nagyobb képet! VELVET 5IVORY SZŐNYEG a MODERN SZŐNYEGEK kategóriában. A visszafogottabb szőnyegek kedvelői egyszínű darabjainkkal találják meg számításukat. Kiváló választás, ha egy igazán elegáns szőnyeget szeretne.


A puha, bolyhos felületű szőnyeg felülete hangelnyelő tulajdonsággal rendelkezik, továbbá csökkenti a por és a pollenterhelést a lakóterekben, ezáltal javítva a léghigiénét.

A 1 poliészterből készült szőnyeg a nappaliba vagy a hálószobába eg. Tisztítása: -száraz tisztítás : porszívóval -nedves tisztítás: semleges hatású szőnyegtisztító habbal Tipp: A kicsomagolt . Ez a ronda szőnyeg világhírű lett, és mémmé vált - De ön már lecsúszott róla, és nem szelfizhet vele, mert ma felszedik, és egy új kerül a helyére. Reméljük, nem lesz botrány. Nézze meg a szőnyeget a weboldalunkon! Online bolt a kortárs szőnyegek és keleti szőnyegek.


Top választás és a minőség nagyon kedvező. Megrendelés biztonságosan online! Anyaga: 1 polyester.

Kézzel készült hosszú szálú shaggy szőnyeg. Az ár az ÁFA-t tartalmazza. Válassz kalkulátort: Válassz. Kézi csomózású, szuper lágy tapintású, változatos színvilágú exkluzív shaggy szőnyeg család. A vörös szín az embert és annak érzéseit szimbolizálja, a Himalája szürke-fehér lejtőin.


A finoman megmunkált szőnyeg különös hangulatot hoz el Tibettől oly távol lévő otthonunkba. Különleges, sűrű szövésű, nagyon vastag gyapjú szőnyeg prémium minőségben. Sötét barnásszürke színű. ESPRIT VELVET SPOTS SZŐNYEG ,PETROLKÉK, 120X1az A-Z Bútor Webáruházban! Törökország ▫ kollekció: Dream of Spring.


Brand: Cotex Textilvertrieb Gmbh. Puha és finom, aki kipróbálja egyszer, soha többé nem akar sima járdán járni! Hogy a szőnyeg miért került oda, egyelőre csak találgatja . Versenyképes, magas minőségű, nagy tervezési és versenyképes áron, szőnyeg termékünk kell a legjobb választás.


Ellenőrizze az árajánlatot, a mi gyár. Hand knotte Himalayan wool and Chinese silk. Modern Luxury Rugs London.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések