Üveggyapot tábla

Belső terek hő- és hangszigetelésére használható kasírozatlan üveggyapot tábla. Elsősorban belső terekben, főleg válaszfalak hő- és hangszigetelésére ajánljuk. A 6mm-es szélességű méretének köszönhetően kiválóan alkalmazható gipszkarton válaszfalak közbenső szigetelésére a tartóprofilok közé.


Az URSA TWP SILENTIO nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető termék.

Ursa TWP Silentio 5cm üveggyapot. A Knauf Insulation - új, fejlett és szabadalmaztatott technológiával gyártott termékei széles választékban elérhetőek a lehető legváltozatosabb igények kielégítésére. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható. A készletek áruházanként . Ahogy Önnek praktikusabb!


Ecose Techology-val készült hő-és hangszigetelő tábla. Felhasználási területek: Külső falak,magsastetők,válaszfalak,mennyezetek és álmennyezetek szigetelésére.

Légáteresztő és nem éghető. TWP Terméknév, méret, tábla méret, kiszerelés, m ár. A fenol-formaldehid műgyanta kötésű szilikátszálas termékek 2°C-ig alkalmazhatók.


A különböző hordozó, borító, steppelő anyagok ezt az értéket befolyásolhatják. Megjelenési formájuk szerint a gyártmányok lehetnek: ömlesztett szálak, kötőanyag nélküli, csomagolt termékek, tekercselt filcek, paplanok, táblák , formára . Teljes keresztmetszetében hidrofobizált, többfunkciós hő- és hangszigetelő üveggyapottábla külső falak, magastetők, válaszfalak, mennyezetek és álmennyezetek szigetelésére. Többfunkciós anyag, elsősorban fa- és fémszerkezetvázas épületek, szere. Mivel az üveggyapot szigetelés nem veszi fel a vizet és kiemelten tűzgátló, így a könnyűszerkezetes házak szigetelésének a legjobb választása.


Könnyűszerkezetes épületeknél a legjobb minőségű és tulajdonságú üveggyapotokat válaszuk, a tekercses könnyebb változatot födémre ajánljuk, míg a táblás üveggyapotot az . Az üveggyapot kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Könnyen kezelhető, ezáltal beépítése nem okoz gondot. A beépítésnél ügyeljünk rá, hogy használjunk védőruhát, mert a ruhánk alá . Hogyan készül az üveggyapot szigetelés? Innen a folyékony üveget a . Az Ekoboard többfunkciós üveggyapot tábla kitűnően alkalmazható hő- és hangszigetelőként elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületekhez, szerelt padló- vagy födémszerkezetek közé, valamint mennyezetekhez és álmennyezetekhez.


Knauf Insulation With Ecose hő-és hangszigetelő tábla 10cm-es! Hőszigetelő tulajdonsága lehetővé teszi külső falak, magas tetők, válaszfalak, .

Eladó bála, bontatlan beltéri hőszigetelés, és bála bontott 2db! Mérete miatt kizárólag csak személyes átvétellel! Hasznos Önnek ez a néhány információ az üveggyapotról? Isover és Knauf Insulation üveggyapot . A termék vidéken van, leütést .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések