Teli szelvedomoso

Prémium minőségű, metanol mentes téli szélvédőmosó folyadék. Akciós Sheron Ablakmosó folyadék. A legjobb ajánlatok: Sheron Ár-összehasonlítás magas szinten! Ft irány a bolt olajshopnet. Szélvédőmosó téli -60C 1L Würth koncentrátum.


Totalcar - Magazin - Téli ablakmosó folyadékok tesztje totalcar.

Ablakmosók: kilencből hat megfagyott - A pálinka leszerepelt, de a boltban kapható löttyök között is akadt olyan, amely mínusz ötben már ráfagyott a szélvédőre. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság azt ellenőrizte, hogy a téli szélvédőmosó - és az egyéb fagyálló folyadékok a címkén megjelölt hőmérsékletnek megfelelő dermedésponttal rendelkeznek-e. Ha a nyáriból téli üzemmódba váltunk, a szélvédőmosó tartályt először ki kell permetezni olyan üresre, amennyire csak lehetséges. Ennek az az oka az, hogy a megmaradt nyári mosó csökkenti a téli termék szélvédőtisztító rendszer befagyása elleni védelmét és minél nagyobb a fennmaradó mennyiség a nyári termékből, . Sheron téli szélvédőmosó - 30°C - liter - Hígítható - Citrom illattal - Kék színű. Prelix téli szélvédő mosó folyadék - °C - készre kevert - PET - liter.


Vásároljon online kedvező áron házhoz szállítással kényelmesen. Favorit márkájú téli szélvédőmosó folyadékot, -40C fokig jó. Apróbb betűkkel rá vannak írva a különböző higítási arányok, illetve azokkal milyen hőmérsékletig megfelelő.

A kérdésem az, hogy higítatlanul is beleönthetem a tartályba? Keress kérdéseket hasonló témákban: szélvédőmosó folyadék, . Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy vmi nem stimmel a papíron . Téli szélvédőmosó - és fagyálló folyadékok vizsgálata.


ClubSmart téli szélvédőmosó folyadék citrus illattal -20°C. Használatra kész keverék. A szélvédőmosó-berendezésbe való tisztító- és fagyásgátló folyadék. Rendkívül hatékonyan eltávolítja az olajat, a kormot, a sót és az egyéb más tipikus téli szennyeződéseket. Megakadályozza a fúvókák befagyását és a víz megfagyását a . Egyszerű dermedéspont-vizsgálatnak vetett alá összesen fagyálló hűtőfolyadékot, illetve téli szélvédőmosót a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.


A mezőny negyede, szélvédőmosó és fagyálló nem hozta azt a fagytűrést, amit címkéje ígért. Mivel az összevetésben szélvédőmosó és hűtőfolyadék szerepelt, . Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tesztjén. SZÉLVÉDŐMOSÓ T GREEN CAR 5L-19.


Kilenc fagyálló folyadéknál és huszonhárom téli szélvédőmosó folyadéknál azt vizsgálták, hogy valóban a címkén megjelölt hőmérsékletig használhatók-e. A termék gépjárművek szélvédő üvegének ablaktörlő segítségével való tisztítására alkalmas.

Téli időszakban gátolja a szélvédő gyors visszajegesedését. Hígítás nélkül -°C-ig biztosítja a mosóberendezés fagyvédelmét és használhatóságát. Külső felszerelési cikkek.


Motorkerékpár alkatrészek. Reklám-, ajándéktárgyak. Szerelési segédanyagok. Vontatás, csomagszállítás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések