Semmelrock fuego antico ár

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Termekválaszték Építés. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.


JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Még jobb árat szeretnék! Díj SEMMELROCK raklap B.

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! Kiegészítők Részletes leírás. A Fuego Antico térkő utak, kertiutak, teraszok, garázsbejáratok, járdák, színáthidalások és belső udvarok építéséhez javasolt. A honlapon közzétett árak , termékfotók és kedvezmények tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, az elírás és az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Boróka u. Semmelrock antik térkő. Rusztikus, mediterrán hatás.

Ingyenes házhozszállítás. Kedvező szállítási díj 28. Szállítás információk . Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért! Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem . Választható szín: agyag mix , bontott tégla mix.


Szín, téglavörös, bontott tégla mix. Töltse ki az alábbi űrlapot, és állunk rendelkezésére. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Az 5cm vastag kerti térkő koptatott felszínével és rendezetlenül töredezett éleivel rusztikus mediterrán felülethatást kelt.


Stabil, Baumit, LB-Knauf homlokzati hőszigetelő rendszerek. Kérjen egyedi ajánlatot most. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Színek: titán szürke fuego mix.


Nyomdatechnikai okok miatt a kiadványban a termékek itt ábrázolt színe a valódi színtől eltérhet. Szerintem az árak is rendben voltak, bár nem jártam körbe minden kereskedőt :) A tanácsok sokat segítettek a választásban amit külön köszöntem.

Gergácz Gergely Debrecen, István út. A mi kapcsolatunk olyan mintha családtagok lennénk. Mindenki a legjobbat akarja, megbízunk egymásban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések