Ponyva méretre

Két oldalán laminált, fényes ponyva szövet. Nagyon jó minőségű, csak pozitív visszajelzést kaptunk a vásárolóktól! Helyszíni kiszállás, teherautó ponyva készítés.


Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Teljesen egyedi alakzatú objektumok ponyvával való bevonását is ránk bízhatja, legyen az jármű, hajó, fészer. Autótakaró ponyva , autóponyva, takaróponyva, védőponyva méretre készítés, ponyvajavítás.

Ma már szinte minden autótípushoz kapható takaróponyva, azonban ezek az autóponyvák némi ráhagyással ugyan, de az autók gyári méreteire vannak szabva. Egyedi ponyvavarrás - Termékismertető. Minden olyan méretre gyártott textilt, amit egy már elkészült szerkezetre egyedileg kialakított gyártástechnológia alapján készítünk, egyedi ponyvának nevezzük.


Leggyakoribbak a hintaágy tető fedések, különböző típusú napellenzők ponyvájának cseréje, de készülnek ponyvák . Rögzítésük kötelekkel történik, ami ringlizéssel kialakított alumínium gyűrűkbe fűzhető be, vagy bújtató, kialakítástól függően teljesen elrejthető a kötél. A bújtatók, vagy ringlizések nagyon lényegesek, mivel a legtöbb ponyva. Első lépésben , műszaki . Hajó, autó takaró javítás, átalakítás, mobilgarázs tervezése, gyártása tetszőleges méretben és egyedi kivitelben, ponyvatartó vasszerkezet és acélszerkezet egyedi méretben , medencetakaró gyártása minden méretben és kivitelben, terasz (pergola) készítés, kamion, pótkocsi, térelválasztó készítése . Ponyva , ponyvakészítés.

Komárom-Esztergom, Tatabánya. Győr- Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár. A legjobb azonban a méretre szabott ponyva , úgy, mint a méretre szabott öltöny, ami jobban alkalmazkodik a viselőjéhez, mint a konfekció.


Ez annyit jelent, hogy az ilyen ponyvát az autó extráihoz, a tetőtartóhoz, a légáramlást befolyásoló spoilerekhez lehet igazítani. Ezek azonban – pont mint a testre szabott öltönyök . Kazaltakaró ponyva készítés egyedi méretre gyártásal Légáteresztő kazaltakaró ponyva szöveterösitett szerkezetű, ,,8=mm vastag polyvinylcloridbó. Tetszőleges méretű és formájú, egyedi méretre szabott bútorához tudunk takaró ponyvát készíteni.


Legyártjuk a kívánt színben, akár reklámfelirattal együtt vagy akár áttetsző anyagból is. Nyári-téli teraszok bútorait kíválóan fedheti vele. Sörpadok védelmére szolgálhat eső és hó ellen is.


Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az autója és a ponyva méreteit! Ha nem tudja az autó pontos szélességét és hosszúságát, ide kattintva kiskeresheti. Kishaszon gépjárművek ponyváját minden méretben vállaljuk, a gépkocsi kora és típusa nem számít, egyedi ponyva készítést talál nálunk. A Coverwise autótakaró ponyva speciális védelmet nyújt minden autótípus számára a környezettel és időjárással szemben, mint például az erős napsütés. Autóra, motorkerékpárra, hajóra…, egyedi méretben.


Tudta, hogy sokszor a ponyva jelenti a legnagyobb veszélyt az autóra? A megvalósításnak csak a képzelet szabhat határt, ám természetesen szívesen elkészítjük hozott vagy konfekció sablon méretekkel rendelkező ponyváját kedvező árakon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések