Hosszú szőrű szőnyegek

Vastag, hosszú szálú modelleinket az igazán puha szőnyegek szerelmeseinek ajánljuk. Remek választás egy modern nappaliba! Modern stílusú szőnyegeinket csodálatos mintavilág és a színek harmóniája jellemzi.


A bolyhos, hosszú szőrű OBI Oviedo szőnyeg otthonos hangulatot és eleganciát kölcsönöz lakóterének. A puha, nagyon lágy, modern színekben kapható szőnyeg felülete hívogató. A géppel szőtt, mm szálhosszúságú szőnyeg hangszigetelő, és használható padlófűtés esetén is. A szőnyeg 1-ban poliproilénből . EKSZKLUZÍV SHAGGY SZŐNYEGEK. Különböző méretű szőnyegek , futószőnyegek és shaggy szőnyegek közül választhat.


Vásároljon online: JYSK. Szőnyeg - méret szerint. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Merülj el a hosszú szálú szőnyegek tengerében.


Tereld el a gondolataidat és hagy hogy magával ragadjon az érzés, hogy otthon vagy. Minőségi szőnyeget szeretne vásárolni? Látogasson el szőnyeg webáruházunka és tekintse meg termékkínálatunkat! Bármi kérdése van, kérem keressen minket elérhetőségeinken! Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.


Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz ( pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. IKEA - HAMPEN, Szőnyeg , hosszú szálú, A szintetikus rostokból készült szőnyeg strapabíró, foltálló és könnyen tisztítható. Bolyhos felületének köszönhetően több.


Terézvárosi textilkereskedelmi Vállalat:-) hidd el, én sem akartam bemenni a boltjukba a MAX Cityben, de anyám becipelt: és lám, megtaláltam álmaim hosszú szörű , Shaggy nevezetű szönyegét. Főoldal › Karnis - Roló › Szőnyeg Tárolt változat Hasonló Webáruházunkban több típusú szőnyeg forgalmazását végezzük, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, pénztárcájának megfelelőt! Puha felületet biztosító, műszálas Shaggy szőnyegek , nyírt fríz szőnyegek valamint lábtörlők és fürdőszobai szőnyegek kínálatával várjuk! Vidám színek, változatos méret, modern és . Válasszon vastag, puha felületet biztosító, Shaggy szőnyeg kínálatunkból! Nagy divat mostanság a „shaggy” szőnyeg is: ezt a hosszú szőrű típust bár kicsit nehezebb takarítani, mégis megéri kipróbálni, ugyanis rendkívül meleg és ülés közben rendkívül kellemes érzetet . Géppel szőtt (121)Kézzel szőtt (103).


Egyedi belsőépítészeti terveink célja olyan harmonikus enteriőrök kialakítása, melyek hatnak az érzékekre és érintik az érzelmeket. Ezt a világot teremti Nagy Rita lakberendező.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések