Diego sötétítő

Sötétítő függönyeink a kívülről érkező fényt és hőt jelentősen megszűrik. Választékunkban különböző stílusú és anyagtípusú termékeket talál. Több mint 300-féle fényáteresztő, sötétítő és készfüggöny közül válogathat.


Akár 1-os fényzárást biztosító sötétítő függönyök. Fényáteresztő és kávéházi függönyök széles választéka. Méretre készült, praktikus, könnyen kezelhető készfüggönyök.

Woodstep PRACTIC külső sarokcsomag. Incognito Blackout uni sötétítő függöny. A forró nyári hónapokban különösen fontos, hogy függönyeink ne csak dekoráló szerepet töltsenek be, hanem a tűző napsugárzás ellen is védjék otthonunkat, főként, ha egyéb árnyékoló szerkezet nem áll rendelkezésünkre.


A sötétítő függönyök esetében különböző szakkifejezésekkel találkozhatunk, melyek segítenek . Válasszon a black out típusú sötétítők közül, melyek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb tudnivalókat a black out függönyökről. A black out típusú anyagok különleges szövési technikával készült, . Fényes barna színű, gyűrt hatású Blackout típusú sötétítő , 1cm-es tekercsben kapható, alapanyaga 1 poliészter.

Speciális eljárással készült függ. Piros-barna színű, retró mintázatú sötétítő , 1cm-es tekercsben, 1 poliészter. Színes, nagy virágmintás sötétítő , 1cm-es tekercsben, alapanyaga pamut és poliészter.


Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Az ablak legpompásabb dísze lehet egy jól megválasztott sötétítő függöny. Webáruházunkban széles kínálattal igyekszünk megfelelni a legkölönbözőbb igényeknek. Modern és klasszikus berendezéshez, gyerekszobába és tizenéveseknek is kínálunk többféle anyagot. Szinte valamennyi függönyt készleten tartunk, ezért . A függönyökhöz ugyanabból az anyagból elkötő, díszpárna, terítő varrását is vállaljuk.


Kínálatunkban ágytakarót, ágyneműhuzatot, paplant, . Kínál 2db Új 140x245cm Luxus Exkluzív minőségi Diego sötétítő föggöny! SMS-t, rejtett számról hívást n. Szeretjük a természetet. A függönyök és rolók mindezt olyan módon végzik, hogy még a kilátáson is javítanak. Egy többfüggönyös megoldás segítségével erőteljesebb stílust teremthetsz, miközben finoman szabályozhatod a . Szürke alapon hullámmintás anyag, több színben kapható, 2cm-es tekercsben, alapanyaga 1 poliészter.


Amennyiben a megrendelt függöny mérete nem pont egész méter, akkor kérjük megjegyzésbe írja meg a plussz méretet centiméterben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések