Alu ragasztószalag

Hasonlítsa össze az árakat! Párazáró szalag , UV-, hő- és öregedésálló akrilragasztó. Erős, tartós alumíniumszalag bármilyen felszínű fémfelülethez, mint pl. Védelemre, fedésre és javításhoz ajaacu. Az aluminium ragasztószalag ellenáll hőnek, hőingadozásnak, alkalmas az alumium anyagok állandó kötésére, például csőszigetelések, hőszigetelések aluminum fóliázásához a két tekercs hézagmentes összekötéséhez.


Alu ragasztószalag 50m.

Silent-Pro, Multi-Reduct csatlakozáshoz, valamint az összes többi, kereskedelmi forgalomban kapható szigetelő alátéthez. Hőszigetelt levegőcsatornákhoz is alkalmas. Szélessége: mm, TruckShop, KamionShop, Truck Shop: Kamion felszerelés bolt, kamionos LED munkalámpák, sárga villogók, kamionos dekor termékek és kamionos ruházat nagy . Légcsatorna hálózatok légtömör tömítésére, valamint alukasírozott szigetelések és héjjalások időjárás- és nedvesség álló zárására.


A termék nevében az első szám a szalag szélességét, a második a tekercs hosszát jelöli. ALU ragasztószalag 50mm×10m, vastagság: 04mm. Nagyker ár = Listaár mínusz.


Szokásos ár: 59Ft. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a tessitore-szerszamok.

A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani és letiltani. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Szerelvényüzlet Zsámbékon! Alutükrös ragasztószalag , párazáró fólia toldására. A hőszigetelés belső oldalán levő párazáró réteg hézagmentes kialakítására szolgál.


Az öntapadó hőtükrös ragasztószalag párazárása a fóliával egyenértékű. Alkalmazása nélkülözhetetlen a párazáró fóliák megfelelő beépítéséhez. A régióban elsőként Magyarországon elérhetővé vált a jóindulatú emlődaganatok egyik leggyakoribb típusának műtét nélküli eltávolítása fagyasztásos eljárással, krioablációval – közölte az eljárást végző egészségközpont az MTI-vel. Deák Pál Ákos, a Semmelweis Egyetem és a Premier Med Egészségközpont . ISOFLEX TAPE alutükrös ragasztószalag.


MASTERFOL TAPE ragasztószalagok. HŐSZIGETELŐ RENDSZER AKCIÓ. Megújult üvegszövet kínálat. Tavaszi szezonkezdő csomag! Megbízható- és tartós szerszámok.


Ragasztó -Tömítő FBS 310ml. Gyors szállítás, kedvező ár-érték. C-150°C hôreflexió, hôvezetés, légmentes lezárási alkalmazásokban.

Méret: 50mmx55m tekercs. UV álló, max 1C°-os felhasználhatóság!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések