Préselt lemez ár

Széles választékkal várjuk Önt! Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak.


A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is. Nyírfa rétegelt lemez mm vastag BB6WG minőség.

A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár táblára vonatkozik. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rétegelt lemez. Válasszon, BOHÁCS, JEWE.


Lefoglalom és átveszem az én áruházamban. A nyitva tartás következő napján órától elvitelre kész az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út. Ezt a terméket elsősorban az áruszállító kisbuszok, teherautók és kamionok kopásálló padló burkolásához, felújításához ajánljuk.

Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak! A kopásálló lemez két lapja nem egyforma, a felső résznek használt oldal csúszásmentesített felületű, a másik oldal teljesen sima. Raktáron: Óbuda, Érsekvadkert.


Nyír rétegelt lemez egyik oldalon csúszásmentes másik oldalon sima sötétbarna fenolfilm bevonattal. Ez a típus kiválóan használható nedves környezetben, esős helyen is! Termék leírása: Bükk rétegelt lemez. Felhasználás: Bútoralkatrész, fal- és mennyezeti burkolat, sablon asztalos szerkezetek, kárpitos vázak készítése, díszletépítés. Felépítés: Bükk minden réteg.


Présforma segítségével meghatározott formák alakíthatók ki, például karfa, szék háttámla. Igény szerint íves felületek burkolatára alkalmazhatóak a hossz- és keresztirányban hajlítható rétegelt lemezek. A rétegelt lemez néhány előnye az OSB-vel szemben: Ha a rétegelt lemez vizet kap, egyenletesen tágul az egész lap, . Táblaméretével a magyar rétegelt lemez piac tradicionális terméke beltéri felhasználásra száraz környezetben. A BB oldalakra jellemzőek a. Mindig aktuális árak és raktárkészlet.


Az áru a rendelést követően azonnal foglalás alá kerül. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Megnevezés, Méret, Kép, Nettó ár , Bruttó ár.


Aktuális Rétegelt lemez mm ajánlatok az ÁrGép -en.

Hasonlítsa össze az árakat! Nyír csúszásmentes rétegelt lemez – teherautó platónak ideális. Kültéri felhasználásra egy oldalt csúszásmentesített másik oldalt védőfóliával ellátott rétegelt lemez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések