Audi a6 szőnyeg

A gumiszőnyeg hátsó része csúszásgátlóval van ellátva. Tépőzáras szegés színek, típusok (felára bruttó 0- Ft), melyek megakadályozzák a szőnyeg elcsúszását: Bézs, Ezüst, Szürke, Fekete, Kék, Piros, Sárga, Zöld. A hímzés a küszöbbel párhuzamosan helyezkedik el. Nincs a megadott feltételeknek megfelelő találat. Utángyártott méretpontos fekete velúrszőnyeg szett Sportline felirattal.


Jó minőségű német termék.

A szett tartalmaz: 1db vezetőoldali szőnyeget 1db utasoldali szőnyeget 2db hátsó szőnyeget 1. Vw-Audi-Skoda részes lengőkar készlet csavarokkal,garanciával! Rendelhető többféle színben. Menü Menü regisztráltaknak.


Hasonlítsa össze az árakat! Autó kárpitja olyan marad mintha új lenne. Fekete színben Szagtalan Teljesen méretpontos Gyári minőségű anyagból Sarok erősítés a vezetőoldali szőnyegen.


Díjazott autóalkatrész webáruház.

AUDI AÉS AUDI AAVANT PEREMES GUMISZŐNYEG SZETT. Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! Méretpontos, a választott gépjárműhöz egyedileg legyártott szövetszőnyeg. Kifejezetten az autóipar számára gyártott 1. Többféle anyagból és kivitelben a legolcsóbbtól a gyári minőségig.


Az egy oldalon található termékek alakjukban megegyeznek, a szövet anyaga és színe választható. Több száz alkatrész kereskedő és autósbolt kínálata egy helyen. Magánszemélyeknek ingyenes hirdetés feladás! Termék jellemzők: Márka. LED-technikájú hátsó lámpák.


Audi CarLife Plus garancia. Ne hagyja ki napi akciónkat! TDi sedan típusú autóm. TDI, AEL kódú literes, öthengeres, 1lóerős turbódízel motorral. A motor és a hatfokozatú.


A kárpitok sehol nem kopottak, vagy szakadtak, csupán egy új bézs színű vezetőoldali szőnyegre lesz szükség. Tritex - autószőnyeg, gumiszőnyeg.

Itt mindent beszerezhet az autójához, bármire lenne szüksége.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések